23:20 20 ΑΥΓΟΥΣΤΟY 2019
χειροπέδες

Σύλληψη φυγόποινου με κάθειρξη 186 ετών στην Καβάλα

© Sputnik / FSS Russia
ΕΛΛΑΔΑ
Λήψη σύντομου url
0 0 0

Πρόκειται για 29χρονο που έχει καταδικαστεί για παράνομη διακίνηση αλλοδαπών το 2016. Θα οδηγηθεί στον Εισαγγελέα εκτέλεσης ποινών.

Μετά από οργανωμένη αστυνομική επιχείρηση χθες στην Καβάλα, συνελήφθη 29χρονος που έχει καταδικαστεί σε συνολική ποινή κάθειρξης 186 ετών, μεταξύ άλλων για παράνομη μετακίνηση αλλοδαπών. Σχηματίστηκε δικογραφία σε βάρος του και θα οδηγηθεί στον εισαγγελέα εκτέλεσης ποινών.

Συγκεκριμένα, όπως μεταδίδει το ΑΠΕ, σε βάρος του συλληφθέντα εκκρεμούσε απόφαση του Τριμελούς Εφετείου Κακουργημάτων Θεσσαλονίκης, με την οποία καταδικάστηκε σε συνολική ποινή κάθειρξης 186 ετών (από τα οποία να σημειωθεί ότι τα 25 χρόνια είναι εκτιτέα) και χρηματική ποινή ύψους 117.000 ευρώ, για τα αδικήματα της ένταξης σε εγκληματική οργάνωση στην Κομοτηνή και της παράνομης προώθησης υπηκόων τρίτων χωρών στο εσωτερικό της χώρας από κοινού με άλλους, πράξεις που έλαβαν χώρα από τον Μάϊο έως τον Ιούλιο του 2016.

Εκκρεμούσε επίσης σε βάρος του, διάταξη του εισαγγελέα Πρωτοδικών Σερρών για τη σύλληψή του και είχε ανακληθεί προηγούμενη διάταξη εισαγγελέα Πρωτοδικών Σερρών, με την οποία είχε χορηγηθεί στον προαναφερόμενο υπό όρους απόλυση και έκτιση υπολοίπου ποινής φυλάκισης 5 ετών, 10 μηνών και 27 ημερών.

Tags:
φυγόποινος, σύλληψη, Θεσσαλονίκη, Καβάλα
ΠΡΟΤΥΠΑ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑΣΣΥΖΗΤΗΣΗ
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ ΜΕΣΩ FACEBOOKΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ ΜΕΣΩ SPUTNIK