02:42 18 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟY 2019
Ο Κώστας Μπακογιάννης με την Δήμητρα Γαλάνη στον Κεραμεικό στις 14 Ιανουαρίου, 2019

Μπακογιάννης στη Δήμητρα Γαλάνη: Θα χρειαστούμε βοήθεια από ανθρώπους σαν κι εσένα

© Φωτογραφία: Αθήνα Ψηλά
ΕΛΛΑΔΑ
Λήψη σύντομου url
0 0 0
Βρείτε μας

Το έργο του υποψήφιου δημάρχου Αθηναίων στο Καρπενήσι και την περιφέρεια Στερεάς Ελλάδας, εξήρε η δημοφιλής ερμηνεύτρια. Περπάτησαν μαζί στο κέντρο της Αθήνας και συμφώνησαν ότι η αυτοδιοίκηση οφείλει να είναι πέρα από γραμμές και κόμματα.

Στο πλευρό του Κώστα Μπακογιάννη, η δημοφιλής Ελληνίδα ερμηνεύτρια Δήμητρα Γαλάνη.

Μαζί με τον υποψήφιο δήμαρχο Αθηναίων, περπάτησαν σε γειτονιές της Αθήνας στον Κεραμεικό και το Γκάζι, και εξέφρασαν την κοινή τους πεποίθηση ότι η αυτοδιοίκηση είναι πέρα από γραμμές και κόμματα.

«Λένε ότι η μουσική μου είναι καλή. Είναι γιατί έχω καλή μπάντα», είπε στον υποψήφιο δήμαρχο Αθηναίων η σπουδαία Ελληνίδα ερμηνεύτρια, η οποία επέμεινε ότι τα κόμματα πρέπει να μείνουν μακριά από την Τοπική Αυτοδιοίκηση.

«Η λογική της αυτοδιοίκησης είναι να ξεπερνάς γραμμές και να κάνεις συνθέσεις», είπε από την πλευρά του ο κ. Μπακογιάννης προσθέτοντας ότι ο καλός αυτοδιοικητικός «πρέπει να είναι μαέστρος της ορχήστρας».

Μάλιστα, η κ. Γαλάνη, συνεχάρη τον κ. Μπακογιάννη για το έργο του τόσο στο Καρπενήσι όσο και στην Περιφέρεια Στερεάς Ελλάδας.

«Κάνατε πολύ σοβαρή δουλειά. Γι' αυτό σου λέω ότι είναι απαραίτητο να έχουμε ανθρώπους που να ξέρουν τη δουλειά», είπε η δημοφιλής ερμηνεύτρια σοτν κ. Μπακογιάννη.

Από την πλευρά του, ο κ. Μπακογιάννης τόνισε ότι η Αθήνα χρειάζεται τη βοήθεια ανθρώπων όπως η Δήμητρα Γαλάνη, «για να μετατρέψουμε όχι μόνο το κέντρο αλλά και τις γειτονιές σε ένα μεγάλο πολιτιστικό δρώμενο».

Σχετικά:

Ο Μπακογιάννης σε εκχιονιστικό, ευχαριστεί τους χειριστές των μηχανημάτων (Βίντεο)
Μπακογιάννης: Η Βαρβάκειος μπορεί να γίνει το επίκεντρο της αναγέννησης για το κέντρο
Μπακογιάννης: Προτεραιότητες για την Αθήνα η καθαριότητα, η ασφάλεια και ο δημόσιος χώρος
Tags:
Δήμητρα Γαλάνη, Κώστας Μπακογιάννης, Αθήνα
ΠΡΟΤΥΠΑ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑΣΣΥΖΗΤΗΣΗ
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ ΜΕΣΩ FACEBOOKΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ ΜΕΣΩ SPUTNIK