15:36 16 ΙΟΥΝΙΟY 2019
Αεροσκάφος της Ryanair

Ποια δρομολόγια στην Ελλάδα ακυρώνει η Ryanair

© Φωτογραφία : Alexandros Michailidis / SOOC
ΕΛΛΑΔΑ
Λήψη σύντομου url
0 10

Το δρομολόγιο Αθήνα - Θεσσαλονίκη δεν είναι το μοναδικό που θα ακυρώσει η Ryanair καθώς η ιρλανδική εταιρεία δε θα προχωρήσει στην ανανέωση και άλλων αεροπορικών συνδέσεων στην Ελλάδα.

Εκτός του δρομολογίου Αθήνα — Θεσσαλονίκη που η Ryanair ακυρώνει από την 1η Απριλίου 2019, όπως έγινε γνωστό σήμερα, η ιρλανδική εταιρεία δε θα ανανεώσει και άλλα δρομολόγια εντός της Ελλάδας.

Συγκεκριμένα, η Ryanair δε θα ανανεώσει το 2019 τα δρομολόγια Αθήνα — Χανιά, Αθήνα — Ρόδος και Αθήνα — Μύκονος, όπως μετέδωσε το ΑΠΕ.

Αναφορικά με το δρομολόγιο Αθήνα — Θεσσαλονίκη, η τελευταία πτήση θα πραγματοποιηθεί από τη συμπρωτεύουσα προς την Αθήνα την 31η Μαρτίου 2019, με ώρα αναχώρησης 20:05 και αριθμό πτήσης FR8969.

«Το συγκεκριμένο δρομολόγιο δεν περιλαμβάνεται στο πρόγραμμά μας για το 2019, όπως έχει ανακοινωθεί σε συνέντευξη Τύπου στην Αθήνα τον περασμένο Οκτώβριο», δήλωσε ο Marketing Manager της Ryanair για την Ανατολική Μεσόγειο, Νικόλας Λάρδης, μιλώντας στο ΑΠΕ.

Ο ίδιος τόνισε ότι η απόφαση δε σχετίζεται με την αποβίβαση επιβατών στην Τιμισοάρα λόγω της κακοκαιρίας που καθιστούσε επικίνδυνη την προσγείωση στο αεροδρόμιο «Μακεδονία», αλλά λόγω της αλλαγής στρατηγικής που έχει χαράξει η εταιρεία.

Ο κ. Λάρδης επισήμανε ότι η Ryanair ενισχύει πάνω από 130 δρομολόγια από και προς Ελλάδα με περισσότερες από 390 πτήσεις εβδομαδιαίως.

Τα δρομολόγια εσωτερικού που διατηρούνται τη θερινή περίοδο είναι τα Αθήνα — Σαντορίνη και Χανιά — Θεσσαλονίκη.

Σχετικά:

Τέλος στις δωρεάν χειραποσκευές μέχρι 10 κιλά βάζει η Ryanair
Tags:
αεροδρόμιο, αεροπλάνο, πτήσεις, Ryanair, Μύκονος, Ρόδος, Χανιά, Θεσσαλονίκη, Ελλάδα, Αθήνα
ΠΡΟΤΥΠΑ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑΣΣΥΖΗΤΗΣΗ
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ ΜΕΣΩ FACEBOOKΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ ΜΕΣΩ SPUTNIK