07:04 19 ΑΥΓΟΥΣΤΟY 2019
ΓΕΕΘΑ.

O Κωνσταντίνος Φλώρος αναλαμβάνει προσωρινά καθήκοντα αρχηγού ΓΕΕΘΑ

© Φωτογραφία : Konstantinos Tsakalidis / SOOC
ΕΛΛΑΔΑ
Λήψη σύντομου url
0 0 0

Ο Υπαρχηγός ΓΕΕΘΑ, Αντιστράτηγος Κωνσταντίνος Φλώρος θα ασκεί προσωρινά τα καθήκοντα του νέου Αρχηγού ΓΕΕΘΑ, μετά από τις τελευταίες πολιτικές εξελίξεις και καθώς ο Ναύαρχος Ευάγγελος Αποστολάκης αναλαμβάνει νέος υπουργός Άμυνας.

Καθήκοντα νέου αρχηγού ΓΕΕΘΑ αναλαμβάνει προσωρινά ο αντιστράτηγος, Κωνσταντίνος Φλώρος, όπως ανακοινώθηκε και από το Κυβερνητικό Συμβούλιο Εξωτερικών και Άμυνας (ΚΥΣΕΑ). 

«Μέχρι την επιλογή νέου Αρχηγού ΓΕΕΘΑ τα σχετικά καθήκοντα θα ασκεί ο Υπαρχηγός ΓΕΕΘΑ, Αντιστράτηγος Κωνσταντίνος Φλώρος», σημειώνει στη σχετική ανακοίνωσή του το υπουργείο Άμυνας. 

Παράλληλα, το ΚΥΣΕΑ έθεσε, σήμερα, σε αυτεπάγγελτη αποστρατεία τον Αρχηγό ΓΕΕΘΑ, Ναύαρχο Ευάγγελο Αποστολάκη ΠΝ, για σπουδαίο λόγο που αφορά στην πρόταση του Πρωθυπουργού για διορισμό του ως Υπουργού Εθνικής Άμυνας, και στον οποίο απονέμει τον τίτλο του Επιτίμου Αρχηγού ΓΕΕΘΑ.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ: Σε αυτεπάγγελτη αποστρατεία ο Ευάγγελος Αποστολάκης, σήμερα ορκίζεται νέος υπουργός Άμυνας

Ο Ναύαρχος Ευάγγελος Αποστολάκης αναλαμβάνει νέος υπουργός Άμυνας, μετά από την αποχώρηση του Πάνου Καμμένου από την κυβέρνηση. Απόψε το απόγευμα θα λάβει χώρα η ορκωμοσία του και αύριο θα πραγματοποιηθεί η τελετή παράδοσης — παραλαβής του υπουργείου Εθνικής Άμυνας. 

Tags:
ΓΕΕΘΑ, Ευάγγελος Αποστολάκης, Πάνος Καμμένος, Κωνσταντίνος Φλώρος
ΠΡΟΤΥΠΑ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑΣΣΥΖΗΤΗΣΗ
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ ΜΕΣΩ FACEBOOKΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ ΜΕΣΩ SPUTNIK