10:46 07 ΜΑΡΤΙΟY 2021
ΕΛΛΑΔΑ
Λήψη σύντομου url
0 0 0
Βρείτε μας

Δεν είναι λίγες οι φορές που τραγελαφικά περιστατικά έχουν «σημαδέψει» τους τυχερούς νικητές καθώς υπάρχουν παίχτες που ξέχασαν να ελέγξουν τα λαχεία τους ή ακόμα χειρότερα τα έχασαν ή τα πέταξαν.

Δύο εκατομμύρια περιμένουν τον τυχερό του Πρωτοχρονιάτικου λαχείου, ωστόσο, εκείνος δεν λέει να…εμφανιστεί και τα σενάρια για την ταυτότητά του και την ιστορία του οργιάζουν.

Σύμφωνα με πληροφορίες που επικαλείται το ΑΜΠΕ, το τυχερό λαχείο έχει αγοραστεί στην Αττική. Όσοι έχουν αγοράσει λαχείο από την περιοχή της Αττικής και δεν το έχουν ελέγξει ακόμα καλό είναι να σπεύσουν.

Πάντως, δεν είναι λίγες οι φορές που τραγελαφικά περιστατικά έχουν «σημαδέψει» τους τυχερούς νικητές καθώς υπάρχουν παίχτες που ξέχασαν να ελέγξουν τα λαχεία τους ή ακόμα χειρότερα τα έχασαν ή τα πέταξαν.

Μάλιστα, πρόσφατα τυχερός από τη Μακεδονία παραλίγο να πετάξει 250.000 ευρώ στα σκουπίδια.

Ανάμεσα στα πέντε «σπασμένα» λαχεία του Πρωτοχρονιάτικου Λαχείου που είχε αγοράσει, βρέθηκαν δύο που κέρδιζαν από 250.000 ευρώ. Ο παίχτης που τα αγόρασε κόντεψε να χάσει τα μισά λεφτά καθώς δεν πίστεψε ότι είχε σταθεί διπλά τυχερός.

Ευτυχώς, αποφάσισε την επόμενη ημέρα να ελέγξει όλα τα λαχεία, τυπικά, και τότε ήταν που δεν πίστευε στα μάτια του.

Tags:
πρωτοχρονιάτικο λαχείο, ΟΠΑΠ
ΠΡΟΤΥΠΑ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑΣΣΥΖΗΤΗΣΗ
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ ΜΕΣΩ SPUTNIKΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ ΜΕΣΩ FACEBOOK