22:52 04 ΑΥΓΟΥΣΤΟY 2020
ΕΛΛΑΔΑ
Λήψη σύντομου url
0 0 0
Βρείτε μας

Αποφάσεις για ενιαίο μπλόκο στον κόμβο της Νίκαιας στη Λάρισας έλαβαν οι αγρότες. Η απόφαση ελήφθη μετά από σύσκεψη στα Φάρσαλα με την συμμετοχή αγροτικών συλλόγων και ομοσπονδιών της περιοχής.

Ενιαίο μπλόκο στον κόμβο της Νίκαιας στη Λάρισας, αποφάσισαν να στήσουν την Δευτέρα 28 Ιανουαρίου οι αγρότες της Θεσσαλίας.

Στόχος των αγροτών όπως εκφράστηκε σε σύσκεψη που πραγματοποίησαν στα Φάρσαλα είναι με το μπλόκο αυτό να κλιμακώσουν τις κινητοποιήσεις τους.

Παράλληλα στη σύσκεψη με την συμμετοχή αγροτικών συλλόγων και ομοσπονδιών της περιοχή, υπερτονίστηκε ο ενωτικός χαρακτήρας των φετινών κινητοποιήσεων.

«Οι μακροχρόνιες κινητοποιήσεις μας βοήθησαν να πετύχουμε αυτά που έχουμε κερδίσει έως σήμερα» ήταν ένα από τα κοινά μηνύματα των ομιλητών.

Όπως μετέδωσε η ΕΡΤ, εκφράστηκε κοινή άποψη πως οι φετινές κινητοποιήσεις μπορούν να είναι επιτυχημένες, λόγω του γεγονότος ότι πραγματοποιούνται σε προεκλογική περίοδο.

Μεταξύ άλλων, οι ομιλητές σημείωσαν ότι όσα έχουν κερδίσει μέχρι τώρα, πραγματοποιήθηκαν λόγω των μακροχρόνιων κινητοποιήσεων.

Ανάμεσα στα αιτήματα των αγροτών όπως εκφράστηκαν κατά τη διάρκεια της σύσκεψης, βρέθηκε το κόστος παραγωγής και ειδικότερα η τιμή του πετρελαίου, τα προβλήματα που αφορούν τις τιμές των προϊόντων τους, καθώς και άλλα ζητήματα που αφορούν την στήριξη του αγροτικού εισοδήματος.

Tags:
μπλόκο, αγρότες, Θεσσαλία, Νίκαια, Λάρισα
ΠΡΟΤΥΠΑ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑΣΣΥΖΗΤΗΣΗ
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ ΜΕΣΩ SPUTNIKΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ ΜΕΣΩ FACEBOOK