14:58 03 ΑΥΓΟΥΣΤΟY 2020
ΕΛΛΑΔΑ
Λήψη σύντομου url
0 0 0
Βρείτε μας

Έναν πρωτότυπο τρόπο βρήκε ο μητροπολίτης Αλεξανδρούπολης Άνθιμος για να φέρει κοντά στην Εκκλησία τους νέους απευθύνοντας διαδικτυακό κάλεσμα στους μαθητές για τη γιορτή των Τριών Ιεραρχών.

Με καφέ «δελεάζει» ο μητροπολίτης Αλεξανδρούπολης Άνθιμος τους μαθητές της πόλης προκειμένου να τους πείσει να παρευρεθούν στη Θεία Λειτουργία για τη γιορτή των Τριών Ιεραρχών.

Ο μητροπολίτης Αλεξανδρούπολης Άνθιμος μέσω βίντεο και με αφορμή την απόφαση του του υπουργείου Παιδείας να είναι φέτος αργία η γιορτή των Τριών Ιεραρχών καλεί τους μαθητές να πάνε από μόνοι τους στην Εκκλησία κάνοντας τους δώρο έναν καφέ, δίνοντάς τους μια ειδική κάρτα για καφετέριες της πόλης μετά το τέλος της λειτουργίας.

«Να πάτε μ' αυτήν σ' όποια καφετέρια της πόλεως θέλετε και να πιείτε τον καφέ σας δωρεάν, χωρίς να πληρώσετε. Οι καταστηματάρχες γνωρίζουν. Θα πάρουν τις κάρτες θα τις φέρουν σ' εμένα και θα τους ξεπληρώσω εγώ. Έτσι, ένα κέρασμα για την υγειά σας… Ένας καφές κερασμένος για σας, για τη χαρά σας, για τη γιορτή σας και για τη μαθητική σας περίοδο… » σημειώνει ο μητροπολίτης Αλεξανδρούπολης.

Μάλιστα, εμφανίζεται να έχει πλήρη γνώση της σύγχρονης τεχνολογίας και του τρόπου λειτουργίας των μέσων κοινωνικής δικτύωσης σχολιάζοντας πως «αυτό το στόρι θα είναι το καλύτερο στο Instagram».

Tags:
καφές, μαθητές, Instagram, Μητροπολίτης Αλεξανδρούπολης Άνθιμος, Αλεξανδρούπολη
ΠΡΟΤΥΠΑ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑΣΣΥΖΗΤΗΣΗ
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ ΜΕΣΩ SPUTNIKΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ ΜΕΣΩ FACEBOOK