21:40 04 ΑΠΡΙΛΙΟY 2020
ΕΛΛΑΔΑ
Λήψη σύντομου url
0 0 0
Βρείτε μας

Σήμα κινδύνου εξέπεμψε αεροπλάνο τύπου Boeing 737 που πραγματοποιούσε πτήση από Αίγυπτο προς Αγγλία. Προσγειώθηκε εκτάκτως στο αεροδρόμιο των Χανίων.

Έκτακτη προσγείωση ενός αεροσκάφους στο αεροδρόμιο των Χανίων, προκάλεσε ένα τεχνικό πρόβλημα που αντιμετώπισε εν πτήσει.

Το αεροσκάφος τύπου Boeing 737 της αεροπορικής εταιρείας TUI, πραγματοποιούσε το προγραμματισμένο δρομολόγιό του από το αεροδρόμιο της Χουργκάντα στην Αίγυπτο με προορισμό το Μάντσεστερ της Αγγλίας, ωστόσο αντιμετώπισε τεχνικό πρόβλημα.

Για το λόγο αυτό κρίθηκε αναγκαίο, το αεροσκάφος να προσγειωθεί στο κοντινότερο αεροδρόμιο, που ήταν αυτό των Χανίων μέχρι να αποκατασταθεί το πρόβλημα.

Σύμφωνα με τοπικά μέσα ενημέρωσης, το πλήρωμα και οι 150 επιβάτες που μετέφερε το αεροσκάφος βρίσκονται στις εγκαταστάσεις του αεροδρομίου Χανίων, ενώ ανάλογα με την έκβαση του πορίσματος των ειδικών που εξετάζουν το πρόβλημα, αναμένεται να διευκρινιστεί αν θα ταξιδέψουν με άλλη πτήση στο Μάντσεστερ, ή θα διανυκτερεύσουν στην πόλη των Χανίων.

Tags:
προσγείωση, Χανιά
ΠΡΟΤΥΠΑ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑΣΣΥΖΗΤΗΣΗ
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ ΜΕΣΩ SPUTNIKΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ ΜΕΣΩ FACEBOOK