01:36 06 ΑΥΓΟΥΣΤΟY 2020
ΕΛΛΑΔΑ
Λήψη σύντομου url
0 0 0
Βρείτε μας

Θετικά ανταποκρίθηκαν οι μαθητές της Αλεξανδρούπολης στο κάλεσμα του Μητροπολίτη Άνθιμου να παρευρεθούν στη Θεία Λειτουργία για τη γιορτή των Τριών Ιεραρχών, μετά το διαδικτυακό κάλεσμα που τους απηύθυνε.

Με θέρμη δέχτηκαν το κάλεσμα του Μητροπολίτη Αλεξανδρούπολης Άνθιμου οι μαθητές που σήμερα δεν πήγαν στο σχολείο λόγω της αργίας των Τριών Ιεραρχών αλλά αποφάσισαν να βρεθούν στη Θεία Λειτουργία της ενορίας τους.

Το κίνητρο δόθηκε από τον ίδιο τον Μητροπολίτη Άνθιμο που μέσω διαδικτύου κάλεσε τους μαθητές στην εκκλησία, κερνώντας τους στη συνέχεια καφέ σε μαγαζιά της πόλης.

Η κάρτα για δωρεάν καφέ που διανεμήθηκε μετά τη Λειτουργία, έγινε μάλιστα, σύμφωνα με το e-evros ανάρπαστη, κάτι που σημαίνει πως δεν ήταν λίγοι οι μαθητές που αποφάσισαν να παρευρεθούν στην εκκλησία τη σημερινή ημέρα.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Mητροπολίτης κάνει «το καλύτερο στόρι στο Instagram» και κερνάει καφέ μαθητές (Βίντεο)

«Ένα κέρασμα για την υγειά σας… Ένας καφές κερασμένος για σας, για τη χαρά σας, για τη γιορτή σας και για τη μαθητική σας περίοδο… » είχε πει χαρακτηριστικά ο Μητροπολίτης στο βίντεο «κάλεσμα» στους νέους.

Tags:
Εκκλησία, μαθητές, Θεία Λειτουργία, Μητροπολίτης Αλεξανδρούπολης Άνθιμος, Έβρος, Αλεξανδρούπολη
ΠΡΟΤΥΠΑ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑΣΣΥΖΗΤΗΣΗ
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ ΜΕΣΩ SPUTNIKΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ ΜΕΣΩ FACEBOOK