16:23 24 ΑΥΓΟΥΣΤΟY 2019
Χιονόπτωση στα ορεινά προάστια της Θεσσαλονίκης.

Χιόνια και στην Αττική φέρνει η νέα κακοκαιρία: Πώς θα εξελιχθούν τα φαινόμενα

© Φωτογραφία : Konstantinos Tsakalidis / SOOC
ΕΛΛΑΔΑ
Λήψη σύντομου url
0 0 0

Χιόνια και σε περιοχές της Αττικής θα φέρει η νέα επιδείνωση του καιρού, ενώ η θερμοκρασία θα παρουσιάσει σημαντική πτώση, που θα ξεκινήσει από τα βόρεια και δυτικά την Τρίτη και θα επεκταθεί στην υπόλοιπη χώρα την Τετάρτη.

Χιόνια φέρνει το επόμενο κύμα κακοκαιρίας που αναμέναται να κάνει την εμφάνισή του.

Συγκεκριμένα, σύμφωνα με τη μετεωρολογική υπηρεσία meteo του Εθνικού Αστεροσκοπείου Αθηνών (ΕΑΑ), η κακοκαιρία «Χιόνη» θα πλήξει και την Αττική με χιονοπτώσεις στα ορεινά και ημιορεινά από το πρωί της Τετάρτης έως και το μεσημέρι της Πέμπτης.

Παράλληλα, στα ορεινά και ημιορεινά της ανατολικής κυρίως χώρας, θα σημειώνονται χιονοπτώσεις κατά περιόδους από την Τρίτη έως και το Σάββατο.

Ιδιαίτερα για τη Μακεδονία και τη Θράκη, χιονοπτώσεις θα σημειωθούν και σε περιοχές χαμηλού υψομέτρου κατά κύριο λόγο την Παρασκευή.

Στο βίντεο αποτυπώνεται η εξέλιξη της χιονιοκάλυψης έως και το Σάββατο για το σύνολο της χώρας και σε υψηλή ανάλυση για την περιοχή της Αττικής.

Η θερμοκρασία, εν τω μεταξύ, θα παρουσιάσει σημαντική πτώση που θα ξεκινήσει από τα βόρεια και δυτικά την Τρίτη  και θα επεκταθεί στη υπόλοιπη χώρα την Τετάρτη.

Tags:
καιρός, κακοκαιρία, χιόνια
ΠΡΟΤΥΠΑ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑΣΣΥΖΗΤΗΣΗ
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ ΜΕΣΩ FACEBOOKΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ ΜΕΣΩ SPUTNIK