06:34 19 ΑΥΓΟΥΣΤΟY 2019
Ο σεφ Πάνος Ιωαννίδης

Όταν ο κριτής του Master Chef Πάνος Ιωαννίδης ήταν στη θέση του διαγωνιζόμενου (Βίντεο)

© Φωτογραφία: instagram.com/ioannidispanos
ΕΛΛΑΔΑ
Λήψη σύντομου url
0 0 0

O κριτής του Master Chef, Πάνος Ιωαννίδης, ξέρει από πρώτο χέρι πώς είναι να αξιολογείσαι καθώς στο παρελθόν έχει βρεθεί στη θέση του διαγωνιζόμενου σε τηλεοπτικό διαγωνισμό μαγειρικής.

Ο σεφ Πάνος Ιωαννίδης έγινε ευρύτερα γνωστός στο κοινό ως ένας από τους τρεις κριτές του Master Chef που αναλαμβάνει να αξιολογήσει και να αποφασίσει για την πορεία των μαγείρων του τηλεοπτικού διαγωνισμού.

Πριν από ορισμένα χρόνια, όμως, είχε βρεθεί και ο ίδιος στη θέση του διαγωνιζόμενου και πάλι σε τηλεοπτικό διαγωνισμό μαγειρικής!

Ο λόγος για το Top Chef, τον διαγωνισμό μαγειρικής που προβλήθηκε τη σεζόν 2010 — 2011 στον ΑΝΤ1. Η διαφορά με το Master Chef ήταν ότι στο συγκεκριμένο πρόγραμμα διαγωνίζονταν αποκλειστικά επαγγελματίες σεφ. Οι δημιουργίες του αξιολογούνταν από τους Ηλία Μαμαλάκη, Χριστόφορο Πέσκια, Απόστολο Τραστέλη και Ερβέ Προνζάτο.

Μεταξύ των διαγωνιζόμενων ήταν και ο Πάνος Ιωαννίδης, ο οποίος όμως είχε αποχωρήσει οικειοθελώς, γεγονός που ο ίδιος απέδωσε στις επαγγελματικές του υποχρεώσεις.

Ο Πάνος Ιωαννίδης
Ο Πάνος Ιωαννίδης

Νικητής του διαγωνισμού που παρουσίαζε η Νάντια Μπουλέ αναδείχθηκε τελικά ο Αθηναγόρας Κωστάκος…

Tags:
MasterChef Greece, μαγειρική, τηλεοπτική σειρά, σεφ, διαγωνισμός, Top Chef, MasterChef, Πάνος Ιωαννίδης
ΠΡΟΤΥΠΑ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑΣΣΥΖΗΤΗΣΗ
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ ΜΕΣΩ FACEBOOKΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ ΜΕΣΩ SPUTNIK