16:38 24 ΑΥΓΟΥΣΤΟY 2019
Αγροτικό συλλαλητήριο.

Την Πέμπτη η συνάντηση Αραχωβίτη με τους αγρότες των μπλόκων

© Φωτογραφία : Konstantinos Tsakalidis / SOOC
ΕΛΛΑΔΑ
Λήψη σύντομου url
0 0 0

Για την Πέμπτη «κλείδωσε» το ραντεβού του υπουργού Αγροτικής Ανάπτυξης, Σταύρου Αραχωβίτη, με τους εκπροσώπους της Πανελλαδικής Επιτροπής των Μπλόκων, καθώς οι αγρότες συνεχίζουν τις κινητοποιήσεις τους.

Στις 6:30 το απόγευμα της Πέμπτης θα πραγματοποιηθεί η συνάντηση μεταξύ του υπουργού Αγροτικής Ανάπτυξης & Τροφίμων, Σταύρου Αραχωβίτη με τους εκπροσώπους της Πανελλαδικής Επιτροπής των Μπλόκων.

«Η κυβέρνηση καλωσορίζει την απόφαση των μπλόκων να προσέλθουν στο διάλογο», σημείωσε ο κ. Αραχωβίτης και συμπλήρωσε: «Όπως έχουμε επανειλημμένα τονίσει ο διάλογος είναι ο μόνος δρόμος αντιμετώπισης των προβλημάτων που υφίσταται η πρωτογενής παραγωγή διαχρονικά. Ήδη έχει γίνει μεγάλη προσπάθεια από πλευράς κυβέρνησης προκειμένου να επιλυθούν χρονίζοντα προβλήματα των αγροτών, ενώ άλλα έχουν δρομολογηθεί και γίνονται συντονισμένες ενέργειες να αντιμετωπιστούν στο πλαίσιο των δυνατοτήτων τους και των αντοχών της οικονομίας».

«Ευελπιστούμε και βασιζόμαστε στη διαρκή και αγαστή συνεργασία του αγροτικού κόσμου και των οργανώσεών του, προκειμένου από κοινού να δώσουμε την ώθηση στην πρωτογενή παραγωγή», είπε, τονίζοντας ότι «ο διάλογος πρέπει να γίνεται χωρίς αποκλεισμούς και να είναι συνεχής».

Tags:
μπλόκα, αγρότες, Σταύρος Αραχωβίτης
ΠΡΟΤΥΠΑ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑΣΣΥΖΗΤΗΣΗ
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ ΜΕΣΩ FACEBOOKΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ ΜΕΣΩ SPUTNIK