15:37 01 ΑΠΡΙΛΙΟY 2020
ΕΛΛΑΔΑ
Λήψη σύντομου url
0 0 0
Βρείτε μας

Ελεύθερος αφέθηκε ο 20χρονος που είχε συλληφθεί ως ύποπτος για το θάνατο του πατέρα του στον 'Αγιο Αθανάσιο Θεσσαλονίκης, μετά την απολογία του στην ανακρίτρια.

Ελεύθερος με περιοριστικούς όρους αφέθηκε, ο 20χρονος που συνελήφθη για το θάνατο του πατέρα του στον 'Αγιο Αθανάσιο Θεσσαλονίκης.

Ο 20χρονος κατά την απολογία του στην ανακρίτρια, σύμφωνα με το ΑΠΕ-ΜΠΕ, παραδέχτηκε τη συμπλοκή με τον πατέρα του και υποστήριξε πως βρισκόταν σε άμυνα.

Στην υπεράσπιση του νεαρού τέθηκε και το πόρισμα του ιατροδικαστή σύμφωνα με το οποίο ο θάνατος του 48χρονου προήλθε από καρδιακά προβλήματα κι ότι τα τραύματα που έφερε δεν ήταν θανατηφόρα.

Ο 20χρονος έκανε λόγο για περιστατικά βίας του πατέρα του σε βάρος του ιδίου άλλα και άλλων μελών της οικογενείας του, τα οποία επιβεβαίωσαν συγγενικά του πρόσωπα, τα οποία εξετάστηκαν από την ίδια ανακρίτρια.

Ανακρίτρια και εισαγγελέας τον άφησαν ελεύθερο υπό τους όρους της απαγόρευσης εξόδου από τη χώρα και της αυτοπρόσωπης εμφάνισης δύο φορές το μήνα στο αστυνομικό τμήμα της περιοχής διαμονής του.

Για την παραπομπή του σε δίκη αναμένεται να αποφασίσει το Συμβούλιο Πλημμελειοδικών Θεσσαλονίκης που είναι πιθανό να μετατρέψει την εις βάρος του κατηγορία.

Η δίωξη που του αποδόθηκε είναι αυτή της ανθρωποκτονίας εκ προθέσεως, ενώ ο συνήγορος του ισχυρίστηκε ότι επρόκειτο για θανατηφόρα μη σκοπούμενη σωματική βλάβη», πράξη που διώκεται επίσης σε βαθμό κακουργήματος. 

Σχετικά:

Από ανακοπή καρδιάς ο θάνατος του 48χρονου στον 'Αγιο Αθανάσιο
Tags:
πατέρας, ανακρίτρια, θάνατος, ανθρωποκτονία, Θεσσαλονίκη
ΠΡΟΤΥΠΑ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑΣΣΥΖΗΤΗΣΗ
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ ΜΕΣΩ SPUTNIKΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ ΜΕΣΩ FACEBOOK