02:27 10 ΔΕΚΕΜΒΡΙΟY 2019
Γιάννης Καλλιάνος

Η απάντηση Καλλιάνου σ΄ αυτούς που... «νόμιζαν ότι θα κάνουν σκι στο Λαύριο»

© Φωτογραφία : Facebook / Γιάννης Καλλιάνος
ΕΛΛΑΔΑ
Λήψη σύντομου url
0 0 0
Βρείτε μας

Σε ανάρτησή του στο Facebook, ο μετεωρολόγος έδωσε τη δική του εξήγηση για την ηπιότερη εκδήλωση της κακοκαιρίας. Τι απάντησε σ' αυτούς που «ανέμεναν να κάνουν σκι στο Λαύριο»

Τι δική του εξήγηση για τα ηπιότερα — έναντι των αρχικών εκτιμήσεων — καιρικά φαινόμενα που συνοδεύουν την κακοκαιρία «Ωκεανίς», έδωσε ο Γιάννης Καλλιάνος.

Σε ανάρτησή του στο Facebook, ο γνωστός μετεωρολόγος έσπευσε να απαντήσει σε διάφορους χρήστες του διαδικτύου, που «θύμωσαν» — όπως δήλωσε ο ίδιος — επειδή «δεν θα θαφτεί όλη η χώρα κάτω από το χιόνι».

«Αν ορισμένοι από εσάς αναμένατε να κάνετε σκι στο Λαύριο η να φορέσετε χιονοπέδιλα στο Σούνιο, συγγνώμη αλλά δεν ευθύνομαι εγώ» τόνισε, χαρακτηριστικά.

Και πρόσθεσε: «Έχω αποδείξει και με το παραπάνω αν ξέρω να κάνω καλά τη δουλειά μου όλα αυτά τα χρόνια. Γνωρίζω πολύ καλά πόσες φορές έχω δώσει δύσκολες εξετάσεις και αν κατάφερα να αποτυπώσω από πριν την εξέλιξη του καιρού ή όχι».

Στο πλαίσιο αυτό, υπενθύμισε ότι «ο καιρός είναι χαοτικό φαινόμενο» και ότι «κάποιες φορές μπορεί να υπάρξουν ανατροπές ανάμεσα στα τρεξίματα των μοντέλων». «Η μαγκιά του Μετεωρολόγου είναι να προβλέψει τον καιρό ακόμη και αν μείνει χωρίς βοήθεια, στα "τυφλά" δηλαδή, όπως τώρα» συμπλήρωσε.

«Δεν περιμένω μια μέρα πριν για να βγάλω έκτακτο φοβούμενος μην εκτεθώ. Επίσης δεν μιλάω με γενικότητες τρέμοντας μην πέσω έξω. Πάντα σας μιλάω ξεκάθαρα, χωρίς να μασάω τα λόγια μου και με σημείο αναφοράς τον σεβασμό στην επιστήμη της Μετεωρολογίας που υπηρετώ με τιμή από το 2007» κατέληξε.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Επελαύνει η «Ωκεανίς», πού εντοπίζονται τα προβλήματα

Σχετικά:

Χιόνια από τη βόρεια Αττική μέχρι και την Αλεξανδρούπολη προβλέπει ο Καλλιάνος
Προειδοποιεί ο Καλλιάνος: Φαίνεται πως έρχεται η χειρότερη κακοκαιρία της δεκαετίας
Tags:
μετεωρολόγοι, κακοκαιρία, facebook, Γιάννης Καλλιάνος
ΠΡΟΤΥΠΑ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑΣΣΥΖΗΤΗΣΗ
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ ΜΕΣΩ FACEBOOKΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ ΜΕΣΩ SPUTNIK