08:04 22 ΝΟΕΜΒΡΙΟY 2019
Ο Δημήτρης Κουφοντίνας στη δεύτερη άδειά του από τις φυλακές Κορυδαλλού

Κουφοντίνας: Tηλε-εισαγγελείς δικαιολόγησαν μια ειλημμένη απόφαση

© Φωτογραφία : Nikos Christofakis / SOOC
ΕΛΛΑΔΑ
Λήψη σύντομου url
0 10
Βρείτε μας

Την απόφαση του Συμβουλίου Πλημμελειοδικών Βόλου να απορρίψουν την αίτηση για χορήγηση άδειας σχολιάζει ο Δημήτρης Κουφοντίνας με κείμενό του μέσα από τις αγροτικές φυλακές Βόλου.

Για «τηλε-εισαγγελείς», που το μόνο που ήθελαν είναι να «πιαστούν από κάποια απάντησή μου για να δικαιολογήσουν μια ειλημμένη απόφαση», καθώς και για μία «διατεταγμένη» και «ταξική μεροληπτικά δικαιοσύνη» μιλά ο Δημήτρης Κουφοντίνας.

Όπως μεταδίδει το news247, σε δήλωσή του, ο καταδικασθείς για συμμετοχή στη 17Ν αναφέρεται στην απόφαση του Συμβουλίου Πλημμελειοδικών Βόλου και σε όσα προηγήθηκαν της απόρριψης του αιτήματος για χορήγηση νέας άδειας.

«Ένας εισαγγελέας που άσκησε βέτο στη θετική απόφαση του Συμβουλίου της φυλακής για άδεια, χωρίς να μου κάνει καμία απολύτως ερώτηση»

Που κατέβασε απλώς ένα σκονάκι με παλιές δηλώσεις μου, αλιευμένες από το διαδίκτυο και έφυγε από την πίσω πόρτα δίχως να μου ανακοινώσει μια απόφαση που αδειάζει τους έξι διαφορετικούς εισαγγελείς — ανάμεσά τους και τρεις συναδέλφους του της εισαγγελίας του Βόλου και τον ίδιο τον προϊστάμενο της εισαγγελίας» επισήμανε μεταξύ άλλων.

«Και ένα Συμβούλιο πλημμελειοδικών που, αντίθετα, μου απηύθυναν άπειρες ερωτήσεις στο κλίμα των γνωστών τηλε-εισαγγελέων, αλλά μόνο και μόνο για να βρουν να πιαστούν από κάποια απάντησή μου για να δικαιολογήσουν μια ειλημμένη απόφαση» ανέφερε σε άλλο σημειο της δηλωσής του.

«Γι αυτό ας τους το πούμε άλλη μια φορά για να το καταλάβουνε. Όσο υπάρχει κρατική τρομοκρατία, τόσο θα υπάρχουν άνθρωποι που θα ξαναπιάνουν το κόκκινο νήμα των αγώνων που διαπερνά μια ιστορία αντίστασης αιώνων» κατέληξε.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Το σκεπτικό της απόφασης για Κουφοντίνα: Κίνδυνος να τελέσει νέα εγκλήματα

Tags:
τρομοκρατία, Δημήτρης Κουφοντίνας
ΠΡΟΤΥΠΑ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑΣΣΥΖΗΤΗΣΗ
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ ΜΕΣΩ FACEBOOKΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ ΜΕΣΩ SPUTNIK