02:16 10 ΑΥΓΟΥΣΤΟY 2020
ΕΛΛΑΔΑ
Λήψη σύντομου url
0 10
Βρείτε μας

Συνολικά κατέθεσαν μήνυση έντεκα άτομα που προσήχθησαν προληπτικά την περασμένη Κυριακή στα Γιαννιτσά, λίγο πριν από ομιλία του υπουργού Ναυτιλίας, Φώτη Κουβέλη.

Μηνυτήρια αναφορά κατέθεσαν έντεκα άτομα που προσήχθησαν προληπτικά την περασμένη Κυριακή στα Γιαννιτσά, λίγο πριν την έναρξη εκδήλωσης με ομιλητή τον υπουργό Ναυτιλίας και Νησιωτικής Πολιτικής Φώτη Κουβέλη.

«Αφού αφέθηκαν ελεύθεροι κατέθεσαν μήνυση, αιτούμενοι την καταδίκη όσων ευθύνονται για την παραβίαση του Συντάγματος», δήλωσε ο δικηγόρος τους, Μ. Γρηγοριάδης μιλώντας στον ΑΝΤ1.

«Για να γίνουν οι προσαγωγές, θα πρέπει να υπάρχουν γεγονότα, να υπάρχει τέλεση πράξεων», πρόσθεσε ο κ. Γρηγοριάδης και διερωτήθηκε «τι ύποπτος είναι αυτός την ώρα που αγοράζει μπουγάτσα, για να το πάει στο παιδί του στο νοσοκομείο;».

Ο δικηγόρος των προσαχθέντων, δήλωσε επίσης οι αστυνομικοί τους είπαν πως «ήταν πεπραγμένο ότι θα φύγετε, αν δεν προκύψει κάτι εις βάρος σας, μετά το πέρας της ομιλίας του Κουβέλη» και διευκρίνισε ότι, οι έντεκα «δεν έχουν τίποτα κατά των αστυνομικών των οικείων Τμημάτων, αλλά αυτών που έδωσαν την εντολή».

Σύμφωνα με τις καταγγελίες των προσαχθέντων, «υπήρχαν αστυνομικοί με πολιτικά, οι οποίοι υποδείκνυαν με το δάχτυλο ποιοι θα προσαχθούν», οι οποίοι όπως λένε «ήταν υψηλόβαθμοι».

Σχετικά:

Προληπτικές προσαγωγές στα Γιαννιτσά πριν από την ομιλία Κουβέλη
Tags:
μήνυση, δικηγόρος, προσαγωγές, Φώτης Κουβέλης, Γιαννιτσά
ΠΡΟΤΥΠΑ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑΣΣΥΖΗΤΗΣΗ
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ ΜΕΣΩ SPUTNIKΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ ΜΕΣΩ FACEBOOK