21:20 02 ΑΠΡΙΛΙΟY 2020
ΕΛΛΑΔΑ
Λήψη σύντομου url
0 0 0
Βρείτε μας

Ο πρωθυπουργός χαρακτηρίζει τη δημιουργία του αποτεφρωτηρίου, ως μια από τις σημαντικότερες και πιο αναγκαίες μεταρρυθμίσεις. Προηγήθηκε η υπογραφή της υπουργικής απόφασης για την κατασκευή του από τον Γιώργο Σταθάκη.

«Ήταν αυτονόητο και γίνεται πράξη», έγραψε στο Twitter ο πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας, μετά την υπογραφή της υπουργικής απόφασης που ανοίγει το δρόμο για την κατασκευή Κέντρου Αποτέφρωσης νεκρών στην περιοχή του Ελαιώνα.

Σύμφωνα με τον κ. Τσίπρα, η απόφαση αυτή από τον υπουργό Περιβάλλοντος και Ενέργειας Γιώργο Σταθάκη, «είναι μια από τις πιο σημαντικές αλλά ταυτόχρονα και πιο αναγκαίες μεταρρυθμίσεις».

​Η υπουργική απόφαση προβλέπει την κατασκευή του αποτεφρωτηρίου καθώς και τη διαμόρφωση κοινόχρηστων χώρων πρασίνου (στα οικοδομικά τετράγωνα 17 και 29), βάσει της απόφασης του Συμβουλίου Μητροπολιτικού Σχεδιασμού του υπουργείου Περιβάλλοντος και Ανάπτυξης, που ομόφωνα ενέκρινε την πρόταση του δήμου Αθηναίων.

Την υπογραφή της απόφασης χαιρέτισε και ο δήμαρχος Αθηναίων, Γιώργος Καμίνης, τονίζοντας ότι η προσπάθεια για την κατασκευή του Κέντρου Αποτέφρωσης Νεκρών, «πέρασε από χίλια κύματα».

Σχετικά:

Ανοίγει ο δρόμος για κατασκευή Κέντρου Αποτέφρωσης Νεκρών στον Ελαιώνα
Tags:
αποτέφρωση, Γιώργος Καμίνης, Γιώργος Σταθάκης, Αλέξης Τσίπρας, Ελαιώνας
ΠΡΟΤΥΠΑ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑΣΣΥΖΗΤΗΣΗ
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ ΜΕΣΩ SPUTNIKΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ ΜΕΣΩ FACEBOOK