23:04 15 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟY 2019
Survivor 3

Survivor 3: Αποχώρηση από τον Άγιο Δομίνικο για τον Βασίλη Σίμο

© Φωτογραφία: SurvivorGreece
ΕΛΛΑΔΑ
Λήψη σύντομου url
0 10
Βρείτε μας

Μετά από καιρό η ελληνική ομάδα ήρθε στο συμβούλιο του νησιού, έχοντας χάσει τον διπλό αγώνα ασυλίας και αναγκάστηκε να αποχωριστεί έναν από τους παίκτες της.

Η σημερινή μέρα ξεκίνησε με αγωνίσματα επάθλου. Η ελληνική ομάδα αν και πάλεψε σκληρά, δεν κατάφερε να κερδίσει το έπαθλο που ήταν τα λαχταριστά παπουτσάκια με κιμά, που γεύτηκε η αντίπαλη ομάδα.Στον δεύτερο αγώνα της βραδιάς, οι παίκτες των δύο ομάδων συνεργάστηκαν, προκειμένου να κερδίσουν και να απολαύσουν ένα γεύμα με αναψυκτικό. Το έπαθλο κατέληξε τελικά στην Αφροδίτη, τη Δήμητρα, τον Παναγιώτη και τον Τόνι από την ελληνική ομάδα και τον Okay, τον Bora, τη Melisa και τη Sude από την τουρκική.

Στο συμβούλιο του νησιού που ακολούθησε, ανακοινώθηκε επίσημα από τον Σάκη η έλευση του καινούργιου παίκτη της ελληνικής ομάδας, που δεν είναι άλλος από τον Πατρίκ Ογκουνσότο, όπως είχε αποκαλυφθεί άλλωστε και από τις διαρροές των προηγούμενων ημερών.

Στη συνέχεια στο δυσάρεστο κομμάτι της βραδιάς, μετά τις συζητήσεις μεταξύ των παικτών για τις μεταξύ τους παρεξηγήσεις και την πρωτοφανή κόντρα του Χικμέτ με τον Τόνι, ανακοινώθηκε η απόφαση του κοινού, που ήταν να αποχωρήσει ο Βασίλης Σίμος από το παιχνίδι.

Σχετικά:

Κατερίνα Δαλάκα: Το Instagram της αθλήτριας ανάμεσα στα δύο Survivor (Φωτογραφίες)
H Κύπρια Ελπίδα, το νέο αστέρι του Survivor (Φωτογραφίες)
Tags:
Survivor Ελλάδα-Τουρκία, Survivor 3, αποχώρηση, Survivor, Βασίλης Σίμος, Ελλάδα, Τουρκία
ΠΡΟΤΥΠΑ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑΣΣΥΖΗΤΗΣΗ
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ ΜΕΣΩ FACEBOOKΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ ΜΕΣΩ SPUTNIK