12:06 10 ΑΥΓΟΥΣΤΟY 2020
ΕΛΛΑΔΑ
Λήψη σύντομου url
0 10
Βρείτε μας

Έως τις 9 σήμερα το πρωί είχαν εγκριθεί συνολικά 22.134 αιτήσεις επιδόματος ενοικίου και βρίσκονται σε αναμονή 38.702, σύμφωνα με τα στοιχεία που έδωσε στη δημοσιότητα η ΗΔΙΚΑ.

Τα πρώτα στοιχεία για τις αιτήσεις για την χορήγηση επιδοτησης ενοικίου που υποβάλλονται στην ηλεκτρονική πλατφόρμα, έδωσε στη δημοσιότητα η Ηλεκτρονική Διακυβέρνηση Κοινωνικής Ασφάλισης (ΗΔΙΚΑ).

Από την έναρξη της υποβολής αιτήσεων έως και τις 9 σήμερα το πρωί, υποβλήθηκαν συνολικά 72.899. Έχουν ήδη εγκριθεί 22.134 αιτήσεις απορρίφθηκαν 4.726, ακυρώθηκαν 7.129, ενώ οι αιτήσεις που είναι σε αναμονή ανήλθαν στις 38.702.

Η υποβολή των αιτήσεων, γίνεται μέσω της ιστοσελίδας www.epidomastegasis.gr. Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να εισέρχονται στην πλατφόρμα χρησιμοποιώντας τους προσωπικούς τους κωδικούς πρόσβασης στο TAXISnet, ενώ, όσοι πολίτες επιθυμούν βοήθεια, μπορούν να απευθύνονται στα Κέντρα Κοινότητας της περιοχής τους.

Οι δικαιούχοι του επιδόματος ενοικίου θα εισπράξουν αναδρομικά το επίδομα από την 1η Ιανουαρίου του 2019, εφόσον έχουν μισθωτήριο από την αντίστοιχη ημερομηνία.

Σχετικά:

Άνοιξε η ηλεκτρονική πλατφόρμα για το επίδομα ενοικίου
Tags:
αιτήσεις, δικαιούχοι, επίδομα ενοικίου, ΗΔΙΚΑ
ΠΡΟΤΥΠΑ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑΣΣΥΖΗΤΗΣΗ
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ ΜΕΣΩ SPUTNIKΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ ΜΕΣΩ FACEBOOK