Ο συνθέτης Μίκης Θεοδωράκης

Ο Μίκης Θεοδωράκης βγήκε από το νοσοκομείο

© Φωτογραφία : Orestis Panagiotou / POOL
ΕΛΛΑΔΑ
Λήψη σύντομου url
0 30

Ο Μίκης Θεοδωράκης έλαβε σήμερα εξιτήριο από το νοσοκομείο όπου νοσηλευόταν, σύμφωνα με ενημέρωση από το Ιατρικό Κέντρο Αθηνών. Ο μεγάλος μουσικοσυνθέτης είχε υποβληθεί σε επέμβαση για τοποθέτηση βηματοδότη.

Ο Μίκης Θεοδωράκης βγήκε σήμερα, Πέμπτη, από το νοσοκομείο όπου νοσηλευόταν από τις 26 Φεβρουαρίου, μετά και από επέμβαση για τοποθέτηση βηματοδότη.

Ο μεγάλος μουσικοσυνθέτης «σήμερα, 14 Μαρτίου 2019, έλαβε εξιτήριο από το Ιατρικό Κέντρο Αθηνών», όπως αναφέρεται σε ιατρικό ανακοινωθέν του νοσοκομείου

Στο ανακοινωθέν σημειώνεται ότι ο Μίκης Θεοδωράκης εισήχθη στο νοσοκομείο στις 26 Φεβρουαρίου «λόγω επεισοδίου δύσπνοιας και ταχυαρρυθμίας, επί εδάφους υποτροπιάζουσας κολπικής μαρμαρυγής».

Τις επόμενες ημέρες ακολούθησε ενδοφλέβια φαρμακευτική αγωγή και στις 8 Μαρτίου «υπεβλήθη σε τοποθέτηση διεστιακού βηματοδότη και σε ηλεκτρική ανάταξη της ταχυαρρυθμίας», επισημαίνεται.

Για τις επόμενες επτά ημέρες, ο Μίκης Θεοδωράκης παρέμεινε νοσηλευόμενος με ενδοφλέβιο φαρμακευτική αγωγή, μέχρι να λάβει σήμερα εξιτήριο.

«Υπάρχει δυνατότητα παρακολούθησης της καρδιακής του λειτουργίας, εξ αποστάσεως», προστίθεται στο ανακοινωθέν.

Tags:
κολπική μαρμαρυγή, χειρουργείο, επέμβαση, νοσοκομείο, Ιατρικό Κέντρο Αθηνών, Μίκης Θεοδωράκης
ΠΡΟΤΥΠΑ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑΣΣΥΖΗΤΗΣΗ
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ ΜΕΣΩ FACEBOOKΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ ΜΕΣΩ SPUTNIK