12:55 03 ΙΟΥΝΙΟY 2020
ΕΛΛΑΔΑ
Λήψη σύντομου url
0 10
Βρείτε μας

Οργή αλλά και θλίψη στα μέλη των Rotting Christ προκάλεσε η ανακοίνωση της ακύρωσης της συναυλίας τους στην Πάτρα, που ήταν προγραμματισμένη για σήμερα, οι οποίοι καταγγέλλουν ότι «σκοτεινές δυνάμεις» έκαναν ότι μπορούν για να ακυρωθεί.

Με ανακοίνωσή του στο Facebook, ο Sakis των Rotting Christ εξέφρασε την οργή και τη θλίψη του συγκροτήματος για την ακύρωση της συναυλίας τους στην Πάτρα.

Υπενθυμίζεται πως η συναυλία ακυρώθηκε από τον Δήμο Πατρών λόγω ηλεκτρολογικού προβλήματος ενώ η διοργανώτρια εταιρεία κατηγόρησε την Ιερά Μητρόπολη Πατρών για την ακύρωση,

Από την πλευρά του οι Rotting Christ κάνουν λόγο για «πραγματικά σκοτεινές δυνάμεις αυτού του τόπου που πράξανε ότι μπορούσαν ώστε να αναβληθεί ένα καλλιτεχνικό γεγονός που στα μάτια τους ήταν ακραίο».

Ο Sakis των Rotting Christ σημειώνει ακόμα πως «χάθηκε η μάχη και όχι ο πόλεμος» και πως σύντομα θα ανακοινώσουν νέα ημερομηνία στην Πάτρα και μάλιστα στον ίδιο χώρο.

Τέλος, ζητά συγγνώμη από τους φαν του συγκροτήματος και κάνει γνωστό πως όσοι επιθυμούν μπορούν να εξαργυρώσουν το εισιτήριο.

Σχετικά:

Ακυρώθηκε συναυλία των Rotting Christ στην Πάτρα - Τη Μητρόπολη «δείχνουν» οι διοργανωτές
Tags:
συναυλία, ακύρωση, ανάρτηση, Rotting Christ, Ιερά Μητρόπολη Πατρών, Πάτρα
ΠΡΟΤΥΠΑ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑΣΣΥΖΗΤΗΣΗ
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ ΜΕΣΩ SPUTNIKΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ ΜΕΣΩ FACEBOOK