00:23 25 ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟY 2020
ΕΛΛΑΔΑ
Λήψη σύντομου url
0 10
Βρείτε μας

Μέλη του Ρουβίκωνα μπήκαν στα γραφεία εισπρακτικής εταιρείας στον Άγιο Δημήτριο, το μεσημέρι της Δευτέρας, όπου και πέταξαν τρικάκια με συνθήματα. Σε κείμενο ανάληψης ευθύνης για την ενέργεια, κατηγορούν την εταιρεία για τις πρακτικές που εφαρμόζει.

Έφοδο σε εισπρακτική εταιρεία στον Άγιο Δημήτριο πραγματοποίησαν μέλη της αναρχικής συλλογικότητας «Ρουβίκωνας», το μεσημέρι της Δευτέρας.

Τα μέλη του Ρουβίκωνα ανέβηκαν στον πρώτο όροφο κτιρίου στη λεωφόρο Βουλιαγμένης 270, όπου βρίσκονται τα γραφεία της εταιρείας.

Πέταξαν τρικάκια με συνθήματα και κατόπιν αποχώρησαν, σύμφωνα με όσα μετέδωσε το ΑΠΕ.

Λίγη ώρα αργότερα, ο Ρουβίκωνας ανήρτησε κείμενο σε γνωστή ιστοσελίδα του αντιεξουσιαστικού χώρου, με το οποίο αναλαμβάνει την ευθύνη για την ενέργεια.

Στο κείμενο κατηγορεί την εταιρεία για τις ενέργειες που κάνει «υποσχόμενη την αποπληρωμή οφειλών μέσω των υπηρεσιών της».

«Η μοναδική λύση είναι η άμεση κατάργηση όλων αυτών των εταιρειών. Μέχρι να γίνει αυτό αρνούμαστε να είμαστε παθητικοί δέκτες των εκβιασμών τους, βγαίνουμε εκτός των πλαισίων της αστικής νομιμότητας και διεκδικούμαι την αξιοπρέπεια μας. Ζητάμε τα στοιχεία τους, αντιδράμε, οργανωνόμαστε και απαντάμε στην βία που δεχόμαστε», σημειώνεται στο κείμενο του Ρουβίκωνα.

Tags:
αναρχική συλλογικότητα, αντιεξουσιαστές, εισπρακτική εταιρεία, Ρουβίκωνας, Άγιος Δημήτριος
ΠΡΟΤΥΠΑ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑΣΣΥΖΗΤΗΣΗ
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ ΜΕΣΩ SPUTNIKΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ ΜΕΣΩ FACEBOOK