03:36 05 ΙΟΥΛΙΟY 2020
ΕΛΛΑΔΑ
Λήψη σύντομου url
0 0 0
Βρείτε μας

Από τα φαρμακευτικά προϊόντα ξεκίνησε πιθανότατα η πυρκαγιά στην αποθήκη στα Γλυκά Νερά, σύμφωνα με τον περιφερειακό διευθυντή της Πυροσβεστικής. Ο ίδιος πρόσθεσε ότι η φωτιά έχει τεθεί «υπό μερικό έλεγχο» πριν φτάσει σε διπλανή αποθήκη.

Υπό μερικό έλεγχο έχει τεθεί η πυρκαγιά που ξέσπασε το μεσημέρι της Δευτέρας σε αποθήκη στα Γλυκά Νερά, όπως δήλωσε ο περιφερειακός διευθυντής της Πυροσβεστικής, υποστράτηγος Νικόλαος Σπαής.

Καλύτερη είναι η εικόνα της πυρκαγιάς, σύμφωνα και με το γραφείο Τύπου της Πυροσβεστικής, το οποίο πρόσθεσε ότι δεν υπάρχει πλέον κίνδυνος επέκτασης σε διπλανές εγκαταστάσεις, όπως στον υποσταθμό της ΔΕΗ.

«Η πυρκαγιά εκδηλώθηκε γύρω στις 14:00, έγινε άμεση κινητοποίηση, με πολλές δυνάμεις. Είναι μια αποθήκη η οποία κάνει διανομή εφημερίδων και περιοδικών, ενώ έχει και ιατρικό υλικό», δήλωσε ο Νικόλαος Σπαής, σε τηλεοπτικά συνεργεία και δημοσιογράφους.

Κατάσβεση αστικής πυρκαγιάς
© Φωτογραφία : Konstantinos Tsakalidis / SOOC

Ο ίδιος πρόσθεσε ότι οι δυνάμεις της πυροσβεστικής κατόρθωσαν να περιορίσουν την πυρκαγιά πριν φτάσει «στη διπλανή αποθήκη, η οποία είναι εξίσου μεγάλη με ιατρικό υλικό».

«Έχουμε 15 αυτοκίνητα, γύρω στα 50 άτομα και μια ομάδα των ΕΜΑΚ. Είναι υπό μερικό έλεγχο και διερευνώνται τα αίτια», ανέφερε ο κ. Σπαής.

Ερωτηθείς από πού ξεκίνησε η πυρκαγιά, απάντησε «πιθανώς από τα φαρμακευτικά προϊόντα».

Υπενθυμίζεται ότι η πυρκαγιά εκδηλώθηκε σε αποθήκη στη συμβολή των οδών Ολυμπιονικών και Αθηνάς Παλλάδος, στα Γλυκά Νερά, ευτυχώς χωρίς να εγκλωβιστούν μέσα άνθρωποι.

Ο καπνός από τη φλεγόμενη αποθήκη ήταν ορατός από πολλά σημεία στην Αθηνά.

Tags:
φωτιά, πυρκαγιά, αποθήκη, Πυροσβεστική, Γλυκά Νερά
ΠΡΟΤΥΠΑ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑΣΣΥΖΗΤΗΣΗ
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ ΜΕΣΩ SPUTNIKΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ ΜΕΣΩ FACEBOOK