03:00 19 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟY 2019
Πάστα Ταντούρι

Πάστα με κομμάτια γυαλιού ανακαλεί ο ΕΦΕΤ

© Φωτογραφία: efet.gr
ΕΛΛΑΔΑ
Λήψη σύντομου url
0 0 0
Βρείτε μας

Στην ανάκληση πάστας Ταντούρι η οποία περιέχει κομμάτια γυαλιού προχώρησε ο ΕΦΕΤ, καλώντας τους καταναλωτές που έχουν προμηθευτεί τη συγκεκριμένη παρτίδα να μην το καταναλώσουν.

Ο ΕΦΕΤ προχώρησε στην ανάκληση πάστας Ταντούρι η οποία περιέχει κομμάτια γυαλιού, όπως αναφέρει σε ανακοίνωση που εξέδωσε.

Ο οργανισμός ενημερώθηκε μέσω του Συστήματος Έγκαιρης Προειδοποίησης για τα Τρόφιμα και τις Ζωοτροφές (RASFF) σχετικά με τη διακίνηση του εν λόγω σκευάσματος που χρησιμοποιείται στην ινδική κουζίνα, ότι μπορεί να περιέχει ξένο σώμα και συγκεκριμένα κομμάτια γυαλιού.

Πρόκειται για την πάστα «Pasco Tandoori Marinade Paste»,  σε γυάλινο βάζο των 270 γραμμαρίων, με αριθμό παρτίδας 811170 και ημερομηνία ανάλωσης κατά προτίμηση πριν από 30/11/2021.

Το εν λόγω προϊόν, όπως σημειώνεται, διακινήθηκε από την επιχείρηση «Asiana Ltd» (Κορινθίας 24, ΤΚ 115 26, Αθήνα).

«Ο ΕΦΕΤ ζήτησε την άμεση ανάκληση/απόσυρση του συνόλου της συγκεκριμένης παρτίδας από την αγορά και ήδη βρίσκονται σε εξέλιξη οι σχετικοί έλεγχοι», τονίζεται.

Τέλος, ο ΕΦΕΤ καλεί τους καταναλωτές οι οποίοι έχουν προμηθευτεί τη συγκεκριμένη παρτίδα του αναφερόμενου προϊόντος να μην το καταναλώσουν.

Tags:
μαγειρική, φαγητό, τρόφιμα, ανάκληση, ΕΦΕΤ
ΠΡΟΤΥΠΑ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑΣΣΥΖΗΤΗΣΗ
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ ΜΕΣΩ FACEBOOKΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ ΜΕΣΩ SPUTNIK