10:31 16 ΙΟΥΝΙΟY 2019
Οι τρεις κριτές του MasterChef

MasterChef 3: O «Xάμπος» αποχώρησε από το παιχνίδι

© Φωτογραφία: Youtube/MasterChef Greece
ΕΛΛΑΔΑ
Λήψη σύντομου url
0 0 0

Τέσσερις υποψήφιοι στην σημερινή δοκιμασία αποχώρησης, αλλά μόνο τρεις από αυτούς θα καταφέρουν να μπουν στην τελική δεκάδα.

Το πιάτο που έπρεπε να αντιγράψουν σήμερα οι διαγωνιζόμενοι ήταν Brownie πικρής σοκολάτας, με κρεμέ από passion fruit, καραμελωμένο ανανά σε παλαιωμένο ρούμι, τυρί Philadelphia και crumble δενδρολίβανου. Αποδείχτηκε ιδιαίτερα απαιτητικό και τα αποτελέσματα όλων ανεξαιρέτως ων υποψηφίων απογοήτευσαν τους κριτές.

Μάλιστα, σε κάποιο σημείο ο Λεωνίδας Κουτσόπουλος ανέφερε ότι «Ίσως θα έπρεπε να αποχωρήσει παραπάνω από ένας παίκτης». Στην τελική δυάδα έμειναν η Σπυριδούλα με τον Χαράλαμπο, καθώς τα πιάτα της Ασημίνας και της Ιωάννας παρόλο που είχαν αδυναμίες, είχαν καλύτερα στοιχεία που τις κράτησαν τελικά στο παιχνίδι. Η ετυμηγορία των κριτών, ήταν ότι το πιάτο του Χαράλαμπου ήταν το χειρότερο και του κόστισε την παραμονή του στο παιχνίδι, ένα βήμα πριν από την τελική δεκάδα.

Ο Χαράλαμπος φεύγοντας, ευχαρίστησε όλους τους κριτές για την ευκαιρία που του έδωσαν και άφησε ένα γράμμα με χιούμορ και συναίσθημα, βάζοντας τέλος και στην περιβόητη κόντρα του με τον Παντελή, με την γνωστή viral ατάκα «εν κουλί».

Tags:
MasterChef Greece, MasterChef, αποχώρηση, Πάνος Ιωαννίδης, Σωτηρής Κοντιζάς, Λεωνίδας Κουτσόπουλος
ΠΡΟΤΥΠΑ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑΣΣΥΖΗΤΗΣΗ
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ ΜΕΣΩ FACEBOOKΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ ΜΕΣΩ SPUTNIK