02:58 14 ΑΥΓΟΥΣΤΟY 2020
ΕΛΛΑΔΑ
Λήψη σύντομου url
0 0 0
Βρείτε μας

Ο αναπληρωτής υπουργός Υγείας εξέπληξε τους συγκεντρωμένους όταν πήρε τη ντουντούκα και προτρέποντας τον πρόεδρο της ΠΟΕΔΗΝ να σταματήσει απευθύνθηκε στους διαμαρτυρόμενους.

Μια ιδιότυπη παρέμβαση επεφύλαξε ο αναπληρωτής υπουργός Υγείας Παύλος Πολάκης στους συγκεντρωμένους εργαζόμενους της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Εργαζομένων στα δημόσια νοσοκομεία (ΠΟΕΔΗΝ).

Ο κ. Πολάκης έφτασε στο υπουργείο βρίσκοντας τους συγκεντρωμένους να διαμαρτύρονται στην είσοδο και δεν δίστασε να πάρει την ντουντούκα που είχαν και είπε στον πρόεδρο της Ομοσπονδίας «σταμάτα το βρήκες το υπουργείο, άσε με να μιλήσω στους εργαζόμενους».

«Αυτοί που διασφαλίζουν την δουλειά είναι αυτό το υπουργείο και αυτή η ηγεσία. Διώχνουμε αυτούς που σας εκμεταλλεύονταν τόσα χρόνια» ανέφερε μεταξύ άλλων και μετά έφυγε στο εσωτερικό του υπουργείου.

Στην κινητοποίηση συμμετείχαν Σωματεία Εργαζομένων και καθαρίστριες των Νοσοκομείων Δρομοκαΐτειο και Άγιος Σάββας, με αφορμή απολύσεις στα δύο συγκεκριμένα νοσοκομεία άλλα και εργαζόμενοι στο Ελπίς, που εναντιώνονται στην επαναφορά των εργολάβων.

Μάλιστα, οι διαμαρτυρόμενοι δεν παρέλειψαν να αναφερθούν στην κινητοποίησή τους και στην «ολιγαρκή αφθονία» για την οποία έκανε λόγο ο πρωθυπουργός, Αλέξης Τσίπρας.

Tags:
συγκέντρωση, συγκέντρωση διαμαρτυρίας, νοσοκομεία, Υπουργείο Υγείας, ΠΟΕΔΗΝ, Παύλος Πολάκης
ΠΡΟΤΥΠΑ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑΣΣΥΖΗΤΗΣΗ
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ ΜΕΣΩ SPUTNIKΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ ΜΕΣΩ FACEBOOK