13:58 10 ΑΥΓΟΥΣΤΟY 2020
ΕΛΛΑΔΑ
Λήψη σύντομου url
0 0 0
Βρείτε μας

Αιτήσεις στην ηλεκτρονική πλατφόρμα του κοινωνικού εισοδήματος αλληλεγγύης μπορούν να υποβάλλουν οι ενδιαφερόμενοι ανά πάσα στιγμή καθώς παραμένει ανοιχτή, ενώ η προπληρωμένη τραπεζική κάρτα χρησιμοποιείται και για ηλεκτρονικές αγορές.

Την Πέμπτη αναμένεται να καταβληθεί το Κοινωνικό Εισόδημα Αλληλεγγύης για τις αιτήσεις που εγκρίθηκαν έως τις 28 Φεβρουαρίου.

Σύμφωνα με την αναπληρώτρια υπουργό Εργασίας Θεανώ Φωτίου θα καταβληθεί το ποσό των 54.038.115,37 ευρώ σε 262.283 δικαιούχους και αφορά περισσότερα από 560.000 άτομα.

Η πληρωμή του ΚΕΑ θα πραγματοποιηθεί με πίστωση εξ' ημισείας στο λογαριασμό και στην προπληρωμένη κάρτα αγορών, στις περιπτώσεις που το συνολικό καταβαλλόμενο ποσό είναι ίσο με ή υπερβαίνει τα 100 ευρώ ανά μήνα.

Η προπληρωμένη τραπεζική κάρτα του δικαιούχου μπορεί να χρησιμοποιηθεί χωρίς κανένα περιορισμό για οποιαδήποτε αγορά, συμπεριλαμβανομένων των ηλεκτρονικών αγορών.

Οι δικαιούχοι θα πρέπει να απευθύνονται στην τράπεζα με την οποία συνεργάζονται και μόνο σε αυτήν για θέματα που σχετίζονται με τον τραπεζικό λογαριασμό τους ή την προπληρωμένη κάρτα αγορών.

Υπενθυμίζεται ότι η ηλεκτρονική πλατφόρμα του ΚΕΑ παραμένει ανοιχτή ώστε οι ενδιαφερόμενοι να την επισκέπτονται και να υποβάλλουν τις αιτήσεις τους ανά πάσα στιγμή.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ: Φωτίου στο Sputnik: Δεν φοβάμαι πασοκοποίηση του ΣΥΡΙΖΑ, το ΠΑΣΟΚ συριζοποιήθηκε

Tags:
Κοινωνικό Εισόδημα Αλληλεγγύης, Υπουργείο Εργασίας, Θεανώ Φωτίου
ΠΡΟΤΥΠΑ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑΣΣΥΖΗΤΗΣΗ
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ ΜΕΣΩ SPUTNIKΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ ΜΕΣΩ FACEBOOK