08:38 09 ΑΠΡΙΛΙΟY 2020
ΕΛΛΑΔΑ
Λήψη σύντομου url
0 0 0
Βρείτε μας

Το βράδυ της Τετάρτης, η αναρχική συλλογικότητα πραγματοποίησε για άλλη μία φορά παρέμβαση σε δικηγορικό γραφείο στο Πεδίο του Άρεως το οποίο συνεργάζεται με εισπρακτική εταιρεία του εξωτερικού.

Νέα παρέμβαση πραγματοποίησε το βράδυ της Τετάρτης ο Ρουβίκωνας σε δικηγορικό γραφείο στο Πεδίο του Άρεως.

Περίπου 15 μέλη της αναρχικής ομάδας εισέβαλαν στο γραφείο και επιτέθηκαν λεκτικά στους παρευρισκομένους. Στη συνέχεια αποχώρησαν.

Ύστερα από την παρέμβαση της, η αναρχική συλλογικότητα ανήρτησε ανακοίνωση σε γνωστή ιστοσελίδα του αντιεξουσιαστικού χώρου, στην οποία ισχυρίζεται πως τα στελέχη της παρενέβησαν στο συγκεκριμένο δικηγορικό γραφείο καθώς αυτό λειτουργεί ως μανδύας εισπρακτικής εταιρείας και διαχειρίζεται κόκκινα δάνεια για funds.

«Με τη σημερινή επίσκεψη στο δικηγορικό γραφείο ΚΑΡΟΛΟΣ ΧΑΝΙΚΙΑΝ αποδεικνύουμε για άλλη μια φορά πως δε μένουμε σε ευχολόγια. Δε θα σταματήσουμε να παρεμβαίνουμε μέχρι να σπάσει το απόστημα των νομιμοποιημένων εκβιασμών, μέχρι να καταλάβουν οι μπράβοι των τραπεζών, των ιδιωτών επιχειρηματιών και του κράτους ότι η ζωή μας δεν υποθηκεύεται, ότι θα μας βρίσκουν μπροστά τους μέχρι να κλείσει και το τελευταίο γραφείο ή εταιρία που αναλαμβάνει να τραμπουκίζει τη βάση της κοινωνικής πυραμίδας», αναφέρει η ανακοίνωση της αναρχικής ομάδας.

Η ανακοίνωση του Ρουβίκωνα προσθέτει πως: «Η συγκεκριμένη εισπρακτική που λειτουργεί με μανδύα το συγκεκριμένο δικηγορικό γραφείο, διαχειρίζεται κόκκινα δάνεια για funds, αλλά και λογαριασμούς εταιρειών κινητής τηλεφωνίας. Πριν κάποιο καιρό έγινε γνωστή η ανάμειξή του σε υπόθεση ξένου fund το οποίο είχε αγοράσει δάνεια στην Ελλάδα, χωρίς όμως να έχει υποκατάστημα στη χώρα όπως θα έπρεπε σύμφωνα με την Τράπεζα της Ελλάδος. Αυτό βέβαια δεν εμπόδισε το δικηγορικό γραφείο του Χανικιάν να συνεργαστεί μαζί του και να «τρέχει» τις υποθέσεις του. Όλα αυτά τη στιγμή που εδώ και χρόνια μεγαλοεπιχειρηματίες λαμόγια και κομματικές παρατάξεις δε δέχονται καμία ενόχληση για τα υπέρογκα δάνεια που οφείλουν, αφού στο υπάρχον σύστημα η διαπλοκή επιβάλει να μην επεμβαίνει κανείς στις υποθέσεις αυτών που έχουν λεφτά και εξουσία, αυτών που το εξυπηρετούν».

Tags:
Κράτος, ιστοσελίδα, παρέμβαση, Ρουβίκωνας, Πεδίο του Άρεως
ΠΡΟΤΥΠΑ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑΣΣΥΖΗΤΗΣΗ
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ ΜΕΣΩ SPUTNIKΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ ΜΕΣΩ FACEBOOK