05:36 03 ΑΠΡΙΛΙΟY 2020
ΕΛΛΑΔΑ
Λήψη σύντομου url
0 0 0
Βρείτε μας

Γνώριμα πρόσωπα επέστρεψαν στο πλατό του MasterChef, ανταγωνιζόμενα μεταξύ τους προκειμένου να αποκτήσουν το δικαίωμα για μια δεύτερη ευκαιρία στον μαγειρικό διαγωνισμό.

Την προηγούμενη εβδομάδα είχαμε την έκπληξη με την παρουσία των περσινών διαγωνιζόμενων στο παιχνίδι, με τα Silver Awards που κατέληξαν στη νίκη του Μανώλη. Αυτή την εβδομάδα η παραγωγή αποφάσισε να δώσει τη δυνατότητα σε κάποιον από τους παλιούς παίκτες να αποδείξει ότι αξίζει μια δεύτερη ευκαιρία και να επιστέψει στο παιχνίδι.

Κάθε ένας από τους κριτές αξιολόγησε τους παίκτες που έχουν φύγει από την δική του ομάδα και έδωσε σε έναν από αυτούς μια ποδιά. Από την ομάδα του Λεωνίδα Κουτσόπουλου, ο Θάνος διαγωνίστηκε με τον Γιώργο κερδίζοντας τα θετικά σχόλια του μέντορά του και μαζί την ποδιά.

O Πάνος Ιωαννίδης, έχοντας χάσει τους περισσότερους παίκτες, είχε να κρίνει τα πιάτα τεσσάρων παικτών. Τελικά αποφάσισε να δώσει μια δεύτερη ευκαιρία στον Ντέιβιντ, που να θυμίσουμε ότι ήταν ο πρώτος παίκτης που αποχώρησε από το παιχνίδι.

Τέλος από την ομάδα του Σωτήρη Κοντιζά, παρόλο που κανένα πιάτο δε τον ενθουσίασε επέλεξε τελικά το πιάτο του Χάμπου, προς έκπληξη των περισσοτέρων που περίμεναν την επιστροφή του Τάσου στο παιχνίδι.

Οι παίκτες που δεν επιλέχθηκαν θα έχουν και μια τρίτη ευκαιρία για μια θέση στο παιχνίδι, σε μια δοκιμασία που θα δούμε στο επόμενο επεισόδιο του Master Chef, το βράδυ της Τρίτης.

Tags:
κριτές, Master Chef 3, αποχώρηση, παίκτες, MasterChef
ΠΡΟΤΥΠΑ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑΣΣΥΖΗΤΗΣΗ
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ ΜΕΣΩ SPUTNIKΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ ΜΕΣΩ FACEBOOK