10:23 27 ΝΟΕΜΒΡΙΟY 2020
ΕΛΛΑΔΑ
Λήψη σύντομου url
0 0 0
Βρείτε μας

Σχηματιστήκε δικογραφία κατά 39χρονου που εκτιμάται ότι μαζί με δύο άγνωστους συνεργούς του έκλεψε από τον Οκτώβριο έως τον Φεβρουάριο καντήλια αξίας 18.500 ευρώ.

Επιδρομές ακόμη και σε νεκροταφεία έκαναν οι αποκαλούμενοι «κυνηγοί μετάλλου» κλέβοντας ό,τι περιέχει χαλκό και μπρούντζο, όπως καντήλια και σταυρούς σε περιοχές της Πέλλας.

Οι κάτοικοι είναι αγανακτισμένοι, όπως αναφέρει το ΑΜΠΕ, καθώς στην προσπάθειά τους να πάρουν ό,τι πολύτιμο μπορούν, οι δράστες συχνά προκαλούν φθορές σε τάφους, αλλά και στους χώρους των κοιμητηρίων-«στόχων».

Τα κρούσματα, όπως καταγγέλλεται, πύκνωσαν και μόλις το προηγούμενο εξάμηνο σημειώθηκαν τουλάχιστον τέσσερις κλοπές από νεκροταφεία της Πέλλας, για τις οποίες η Αστυνομία ανακοίνωσε σήμερα ότι ταυτοποιήθηκε ως δράστης ένας 39χρονος.

Σύμφωνα με ανακοίνωση, μαζί δύο άγνωστους συνεργούς του, φέρεται να έκλεψε το διάστημα από τον περασμένο Οκτώβριο έως το φετινό Φεβρουάριο μπρούτζινα καντήλια αξίας 18.500 ευρώ. Σε βάρος του σχηματίστηκε δικογραφία από την Ασφάλεια Πέλλας, η οποία διαβιβάζεται στην αρμόδια εισαγγελία πλημμελειοδικών.

Tags:
νεκροταφείο, μέταλλο, Ελληνική Αστυνομία, Πέλλα
ΠΡΟΤΥΠΑ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑΣΣΥΖΗΤΗΣΗ
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ ΜΕΣΩ SPUTNIKΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ ΜΕΣΩ FACEBOOK