04:30 02 ΙΟΥΝΙΟY 2020
ΕΛΛΑΔΑ
Λήψη σύντομου url
0 10
Βρείτε μας

Στις 19 Απριλίου θα γίνει η πληρωμή των επιδομάτων και του δώρου Πάσχα στους επιδοτούμενους ανέργους από τον ΟΑΕΔ και το υπουργείο Εργασίας. Ποιοί δικαιούνται δώρο.

Λόγω της γιορτής του Πάσχα, θα προπληρωθεί στις 19 Απριλίου το επίδομα ανεργίας Μαΐου αλλά και το δώρο Πάσχα για τους επιδοτούμενους ανέργους από τον ΟΑΕΔ και το υπουργείο Εργασίας.

Η ίδια ημερομηνία πληρωμής ισχύει και για τους δικαιούχους της ειδικής παροχής μητρότητας και για τα επιδόματα των μακροχρόνια ανέργων και τα βοηθήματα ανεργίας των αυτοτελώς και ανεξαρτήτως απασχολουμένων.

Το δώρο του Πάσχα για τους ανέργους του ΟΑΕΔ, είναι ίσο με το μισό του μηνιαίου ποσού του επιδόματος ανεργίας και συνολικά 12,5 ημερήσια επιδόματα εφόσον έχουν επιδοτηθεί για όλο το χρονικό διάστημα από 1ης Ιανουαρίου μέχρι 30 Απριλίου.

Χορηγείται ολόκληρο, μόνο όταν οι επιδοτούμενοι εφόσον έχουν επιδοτηθεί για όλο το χρονικό διάστημα από 1ης Ιανουαρίου μέχρι 30 Απριλίου του 2019. Αν οι επιδοτούμενοι έχουν συμπληρώσει μικρότερη διάρκεια επιδότησης, δικαιούνται ενίσχυση ίση με τρία ημερήσια επιδόματα ανεργίας για κάθε μήνα επιδότησης.

Σχετικά:

Όσα πρέπει να ξέρετε για το δώρο του Πάσχα: Ποιοι το δικαιούνται - Πότε θα καταβληθεί
Tags:
ειδήσεις σήμερα, ειδήσεις, νέα, Επιδόματα, δώρο Πάσχα, άνεργοι, ΟΑΕΔ
ΠΡΟΤΥΠΑ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑΣΣΥΖΗΤΗΣΗ
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ ΜΕΣΩ SPUTNIKΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ ΜΕΣΩ FACEBOOK