10:39 08 ΙΟΥΛΙΟY 2020
ΕΛΛΑΔΑ
Λήψη σύντομου url
0 0 0
Βρείτε μας

Έλληνας τραγουδιστής κατόρθωσε να ξεγελάσει για 17 χρόνια τις Αρχές κάνοντας καριέρα με ψευδώνυμο που πήρε αφότου πήρε άδεια από τις φυλακές και δεν επέστρεψε ποτέ.

Έλληνας τραγουδιστής είχε κατορθώσει για πολλά χρόνια να ξεγελάσει τους πάντες και πρωτίστως τις αστυνομικές αρχές, καθώς όπως αποδείχθηκε επρόκειτο για… δραπέτη φυλακών!

Η αποκάλυψη της αληθινής ταυτότητας του άντρα έγινε τυχαία, μετά από έλεγχο και εξακρίβωση στοιχείων, στο κέντρο της Αθήνας, όπως μετέδωσε το δελτίο του Open, το βράδυ της Δευτέρας.

Οι έκπληκτοι αστυνομικοί διαπίστωσαν ότι ο τραγουδιστής ήταν στην πραγματικότητα δραπέτης επί 17 χρόνια.

Ο άντρας ήταν καταζητούμενος από το 2002 όταν πήρε άδεια από τις φυλακές Αλικαρνασσού στην Κρήτη και δεν επέστρεψε ποτέ.

Αντίθετα, υιοθετώντας καλλιτεχνικό όνομα, κατόρθωσε να κάνει καριέρα στο τραγούδι, με επιτυχίες σε νυχτερινά κέντρα που τον έφεραν ακόμη και σε θέση τηλεπαρουσιαστή με τον ίδιο να κάνει συνεντεύξεις με διάσημους από τον χώρο του θεάματος.

Ο μετέπειτα τραγουδιστής είχε συλληφθεί το 1996 στο Ηράκλειο της Κρήτης. Δήλωνε γιος πρώην υπουργού του ΠΑΣΟΚ και στέλνοντας στον εαυτό του λουλούδια για να πείσει, είχε κατορθώσει να αποσπάσει μεγάλα χρηματικά ποσά από επιχειρηματίες που τον κατήγγειλαν με αποτέλεσμα να βρεθεί στη φυλακή, σύμφωνα πάντα με το δελτίο του Open.

Οδηγήθηκε στις φυλακές Αλικαρνασσού, απ' όπου όμως έφυγε με άδεια το 2002 και δεν επέστρεψε ποτέ.

Ακολούθησε για χρόνια η καριέρα τραγουδιστή και παρουσιαστή μέχρι που μια τυχαία εξακρίβωση στοιχείων, στέλνει τον άντρα για άλλη μια φορά ενώπιον της δικαιοσύνης.

Tags:
φυλακές, τραγουδιστής, δραπέτης, Ελληνική Αστυνομία, Αθήνα, Κρήτη
ΠΡΟΤΥΠΑ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑΣΣΥΖΗΤΗΣΗ
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ ΜΕΣΩ SPUTNIKΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ ΜΕΣΩ FACEBOOK