20:52 02 ΙΟΥΝΙΟY 2020
ΕΛΛΑΔΑ
Λήψη σύντομου url
0 0 0
Βρείτε μας

Χθες κυκλοφόρησαν φωτογραφίες με οχήματα κοινωνικών υπηρεσιών να έχουν παρκάρει σε οδηγό τυφλών έξω από το δημαρχείο Θεσσαλονίκης, ενώ μέσα βρισκόταν για συνάντηση με τον κ. Μπουτάρη η Θεανώ Φωτίου.

Απάντηση στην καταγγελία ότι οχήματα που τη συνόδευαν πάρκαραν πάνω σε οδηγό τυφλών στη Θεσσαλονίκη, έδωσε η Θεανώ Φωτίου. Η αναπληρώτρια υπουργός Κοινωνικής Πολιτικής βρέθηκε χθες στο δημαρχείο Θεσσαλονίκης όπου και είχε συνάντηση με τον δήμαρχο, Γιάννη Μπουτάρη.

Η καταγγελία έγινε από τον δημοτικό σύμβουλο Αναστάσιο Τελίδη, ο οποίος ανέβασε στο Facebook μια φωτογραφία έξω από το δημαρχείο Θεσσαλονίκης, που δείχνει δυο οχήματα κοινωνικών υπηρεσιών να είναι σταθμευμένα πάνω από οδηγό όδευσης τυφλών.

«Σε άλλα νέα πάνω στον οδηγό όδευσης τυφλών πάρκαραν τα αυτοκίνητα της συνοδείας της Θεανώς Φωτίου, Αναπληρώτριας Υπουργού Κοινωνικής Αλληλεγγύης, που βρέθηκε σήμερα στο Δημαρχείο για να κάνει μια ομιλία», έγραψε ο ίδιος.

Από την πλευρά της, η αναπληρώτρια υπουργός Κοινωνικής Πολιτικής, κ. Φωτίου, εξέφρασε τη λύπη της για το περιστατικό το οποίο χαρακτήρισε ατυχές κατά το οποίο οχήματα κοινωνικών υπηρεσιών πάρκαραν σε οδηγό τυφλών. Διευκρίνισε ωστόσο, ότι δεν πρόκειται για οχήματα που χρησιμοποίησε για τις μετακινήσεις της.

«Πρόκειται για ένα ατυχές γεγονός. Θέλω, όμως, να διευκρινίσω, για να αποφευχθούν ενδεχόμενες παρεξηγήσεις, πως δεν πρόκειται για οχήματα που χρησιμοποίησα για τις μετακινήσεις μου, οι οποίες πραγματοποιήθηκαν αποκλειστικά με όχημα της Ελληνικής Αστυνομίας», ανέφερε η κ. Φωτίου.

Σχετικά:

Πέθανε ο πρώτος σκύλος - οδηγός τυφλών στην Ελλάδα
To «ψυχοθεραπευτικό» εργαστήριο Κεραμικής και Γλυπτικής του Φάρου Τυφλών
Tags:
πάρκινγκ, αυτοκίνητο, τυφλός, Γιάννης Μπουτάρης, Θεανώ Φωτίου, Θεσσαλονίκη
ΠΡΟΤΥΠΑ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑΣΣΥΖΗΤΗΣΗ
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ ΜΕΣΩ SPUTNIKΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ ΜΕΣΩ FACEBOOK