15:38 26 ΟΚΤΩΒΡΙΟY 2020
ΕΛΛΑΔΑ
Λήψη σύντομου url
0 0 0
Βρείτε μας

Κλειστές είναι πλέον οι ηλεκτρονικές πύλες σε όλους τους σταθμούς αρμοδιότητα του ΟΑΣΑ των γραμμών 1, 2 και 3 του μετρό και του ηλεκτρικού σιδηροδρόμου, καθώς το μέτρο εφαρμόστηκε και στον σταθμό «Βικτώρια».

Το κλείσιμο των ηλεκτρονικών πυλών στο σύνολο των σταθμών στις γραμμές 1, 2 και 3 του μετρό και του ηλεκτρικού σιδηροδρόμου ανακοίνωσε ο ΟΑΣΑ, μετά και την εφαρμογή του μέτρου στον σταθμό «Βικτώρια».

Το κλείσιμο των πυλών στη «Βικτώρια» σηματοδοτεί «το ολικό κλείσιμο όλων των σταθμών αρμοδιότητας του ΟΑΣΑ (γραμμές 1,2 και 3 της ΣΤΑΣΥ)», σημειώνεται σε σχετική ανακοίνωση.

Οι ηλεκτρονικές πύλες στη «Βικτώρια» έκλεισαν τη Δευτέρα, 15 Απριλίου, οπότε και σε μόλις μία ημέρα, παρουσιάστηκε αύξηση των επικυρώσεων κατά 10.000, σε σύγκριση με μία εβδομάδα νωρίτερα (Δευτέρα, 8 Απριλίου).

Όπως παρατηρεί, άλλωστε, ο ΟΑΣΑ, οι επικυρώσεις εισιτηρίων και συνεπακόλουθα τα έσοδα του ομίλου παρουσιάζουν ανοδική πορεία από το δεύτερο εξάμηνο του 2018, οπότε ξεκίνησε το εντατικό κλείσιμο των πυλών. Ενδεικτικά αναφέρεται ότι τον Ιανουάριο του 2019 η αύξηση των εσόδων ανήλθε στο 19,4% και τον Φεβρουάριο στο 22%.

Καταλήγοντας, ο οργανισμός υπόσχεται την υλοποίηση βελτιωτικών μέτρων στο σύστημα του ηλεκτρονικού εισιτηρίου, το επόμενο διάστημα.

«Μετά τη μείωση του χρόνου έκδοσης των εισιτηρίων στα αυτόματα μηχανήματα, το επόμενο βήμα είναι η ανανέωση του μενού, με στόχο να καταστεί πιο εύχρηστο στο επιβατικό κοινό», όπως σημειώνεται.

Tags:
ηλεκτρονικό εισιτήριο, Μετρό Αθήνας, Μετρό, ΟΑΣΑ, ΣΤΑΣΥ, Αθήνα
ΠΡΟΤΥΠΑ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑΣΣΥΖΗΤΗΣΗ
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ ΜΕΣΩ SPUTNIKΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ ΜΕΣΩ FACEBOOK