20:43 08 ΑΥΓΟΥΣΤΟY 2020
ΕΛΛΑΔΑ
Λήψη σύντομου url
0 0 0
Βρείτε μας

Απόντος του διαβόητου κακοποιού ξεκίνησε η δίκη του για δυο δολοφονίες αστυνομικών το 2001. Σοβαρός κίνδυνος παραγραφής. Αντικείμενο αλληλογραφίας μεταξύ Ελλάδας - Ρουμανίας η έκδοσή του.

Ξεκίνησε η δίκη του διαβόητου κακοποιού Κώστα Πάσαρρη ενώπιον του Μικτού Ορκωτού Δικαστηρίου, για την εν ψυχρώ δολοφονία δύο αστυνομικών και τον τραυματισμό σωφρονιστικού υπαλλήλου πριν από σχεδόν δεκαοκτώ χρόνια μέσα στο Γενικό Κρατικό Νοσοκομείο Αθήνας.

Οι δικαστές καλούνται να εκδικάσουν με ταχύτητα την υπόθεση καθώς υπάρχει ο κίνδυνος να παραγραφούν τα αδικήματά του. Έχει ήδη αναβληθεί τρεις φορές το δικαστήριο που διεξάγεται απόντος του 44χρονου Κώστα Πάσσαρη, ο οποίος βρίσκεται στις ρουμανικές φυλακές της Κραϊόβα.

Η έκδοσή του παραμένει ακόμη αντικείμενο αλληλογραφίας ανάμεσα σε Ρουμανία και Ελλάδα για τις διαδικασίες παράδοσης του στην ελληνική Δικαιοσύνη, όπως μεταδίδει το ΑΠΕ — ΜΠΕ.

Σημειώνεται ότι ο Πάσσαρης κρατείται από τα τέλη του 2001, σε φυλακές υψίστης ασφαλείας στην Κραϊόβα, εκτίοντας ποινή ισόβιας κάθειρξης για ληστεία με διπλό φόνο στο Βουκουρέστι.

Σχετικά:

Κίνδυνος παραγραφής των αδικημάτων του Πάσσαρη, νέα αναβολή στη δίκη
Tags:
φυλακές, αστυνομικό, παραγραφή αδικημάτων, δολοφονία, δίκη, Κώστας Πάσσαρης, Ρουμανία
ΠΡΟΤΥΠΑ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑΣΣΥΖΗΤΗΣΗ
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ ΜΕΣΩ SPUTNIKΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ ΜΕΣΩ FACEBOOK