17:01 02 ΑΠΡΙΛΙΟY 2020
ΕΛΛΑΔΑ
Λήψη σύντομου url
0 0 0
Βρείτε μας

«Οι τρεις δικηγόροι βρίσκονται σε αυτήν την τραγική θέση κατόπιν καταθέσεως ενός συνηγόρου υπερασπίσεως του Φλώρου, κάτι πρωτοφανές μέχρι σήμερα, και κάποιων παράλογων ερμηνειών τηλεφωνικών υποκλοπών».

Επίθεση σε βάρος του επιχειρηματία Άρη Φλώρου εξαπολύει με μακροσκελή γραπτή δήλωση του ο συνήγορος του Γιώργου Αντωνόπουλου Αλέξης Κούγιας κατηγορώντας τον για παραπλάνηση του ανακριτή όσον αφορά την εμπλοκή του εντολέα του και των άλλων δύο δικηγόρων στη «μαφία των φυλακών».

Ο κ. Κούγιας αναφέρει στη δήλωση του με αφορμή την σύλληψη των δύο δικηγόρων, πρώην συνηγόρων του κ. Αντωνόπουλου δικηγόρου του ΛΑΓΗΕ προσωρινά κρατούμενου για τη «μαφία των φυλακών» ότι «με αυτό που συμβαίνει αυτές τις μέρες, ο Φλώρος και οι συνεργοί του έχουν πετύχει να μην υπάρχει στη δίκη Energa συνήγορος πολιτικής αγωγής που να ξέρει πώς να υποστηρίξει την υπόθεση κυρίως στα θέματα ειδικών γνώσεων».

Σύμφωνα με τον νυν συνήγορο του κ. Αντωνόπουλου, όπως αναφέρει το ΑΜΠΕ, ο επιχειρηματίας Άρης Φλώρος είναι «επικεφαλής μιας εγκληματικής ομάδος η οποία ομάδα υπεξαίρεσε από το ελληνικό Δημόσιο 230 εκατομμύρια ευρώ».

Όπως τονίζει πολιτικοί και δικηγόροι υποστήριζαν τον κ. Αντωνόπουλο «να απιστήσει εις βάρος του ελληνικού Δημοσίου και να "βαφτίσει" την υπεξαίρεση, έναντι ανταλλαγμάτων ή λόγω του φόβου του, σε διαιτητική διαφορά, ώστε οι εγκληματίες που έκλεψαν τα 230 εκατομμύρια του ελληνικού λαού να μείνουν ελεύθεροι χωρίς ποινικές κυρώσεις και να δαπανούν τον κόπο των Ελλήνων στα κοσμικά μέρη της Ελλάδος και του κόσμου με ιδιωτικά αεροπλάνα και ορισμένοι από αυτούς με όλες τις πόρνες πολυτελείας».

Αναφέρει δεν προκύπτει κανένα στοιχείο ότι ο κ. Αντωνόπουλος και οι δύο συνάδελφοι και συγκατηγορούμενοι του είναι μέλη εγκληματικής οργάνωσης, ενώ τονίζει πως «ότι αυτοί οι τρεις δικηγόροι δεν έχουν διαπράξει κανένα αδίκημα από αυτά που κατηγορούνται και η κατηγορία, κατά την άποψή μου, θα καταρρεύσει ενώπιον του Συμβουλίου Εφετών».

Στη δήλωση αναφέρεται επίσης πως «ο Αριστείδης Φλώρος, είτε ο ίδιος είτε μέσω μεσαζόντων πολιτικών και δικηγόρων είτε μέσω των δικηγόρων του, αλλά κυρίως μέσω των κακοποιών, τους οποίους είχε γνωρίσει και με τους οποίους βρίσκεται μαζί στις φυλακές, εκβίαζε τον εντολέα μου με απειλές για τη ζωή του, τόσο πριν τον πυροβολήσουν με μια σφαίρα που μπήκε από το στόμα και βγήκε από τον αυχένα, όσο και μετά που τον πυροβόλησαν είτε με τους ίδιους εκτελεστές είτε με άλλους, όπως επιβεβαιώνουν και οι συνάδελφοί μου κκ Μπαλτάκος και Σοφός, αρχικά στο πολυκατάστημα Αttica και εν συνεχεία μέσα στο Ψυχιατρείο Κορυδαλλού, όπου απολαμβάνει ο Αριστείδης Φλώρος περιποιήσεις επτάστερου ξενοδοχείου, ενώ έχει αποδειχτεί με τις ενέργειες της κ. Τουλουπάκη και των συνεργατών της εισαγγελέων ότι ο λόγος για τον οποίο βρίσκεται εκεί είναι παράνομος, αφού η ψυχιατρική του πάθηση είναι ανύπαρκτη».

«Οι τρεις δικηγόροι βρίσκονται σε αυτήν την τραγική θέση κατόπιν καταθέσεως ενός συνηγόρου υπερασπίσεως του Φλώρου, κάτι πρωτοφανές μέχρι σήμερα, και κάποιων παράλογων ερμηνειών τηλεφωνικών υποκλοπών» τονίζει.

Στη δήλωση υπογραμμίζεται επίσης πως ο κ. Αντωνόπουλος «ουδεμία σχέση έχει με απαίτηση οιουδήποτε ποσού από τον Αριστείδη Φλώρο».

Σχετικά:

Τη Μεγάλη Δευτέρα οι απολογίες Λυκουρέζου – Παναγόπουλου, παραμένουν υπό κράτηση
Μαφία των φυλακών: Το κουβάρι της υπόθεσης, ποιες κατηγορίες αποδίδονται στον Λυκουρέζο
Tags:
μαφία των φυλακών, Energa, Αλέξανδρος Λυκουρέζος, Αριστείδης Φλώρος, Αλέξης Κούγιας
ΠΡΟΤΥΠΑ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑΣΣΥΖΗΤΗΣΗ
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ ΜΕΣΩ SPUTNIKΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ ΜΕΣΩ FACEBOOK