09:15 09 ΙΟΥΛΙΟY 2020
ΕΛΛΑΔΑ
Λήψη σύντομου url
Δημοτικές και περιφερειακές εκλογές 2019 (176)
0 0 0
Βρείτε μας

Εκφράζει την ανησυχία του για το γεγονός «ότι βρέθηκαν κάποιοι στη Ν.Δ. που πίστεψαν ότι αυτό το θέμα είναι αρκούντως σοβαρό που να δικαιολογεί δελτίο Τύπου...». «Κοιτάξτε το παιδιά» τους παροτρύνει και καταλήγει με το υστερόγραφο «παιδιά, η σωστή ημερομηνία για καταδίκη πραξικοπήματος με Δελτίο Τύπου είναι η 21η Απριλίου».

Έτοιμος να ανταλλάξει τον χώρο που παραχωρήθηκε στο Σύνταγμα από τον Δήμο Αθηναίων δηλώνει ο υποψήφιος Παύλος Γερουλάνος απαντώντας στην κριτική της Νέας Δημοκρατίας.

«Τσάι και συμπάθεια στο γεμάτο τεστοστερόνη Γραφείο Τύπου της ΝΔ που ανακάλυψε συνωμοσίες και πραξικοπήματα σε απόφαση του Δημοτικού Συμβουλίου του Δήμου Αθηναίων για τα… εκλογικά περίπτερα (αν είναι δυνατόν)» σχολιάζει.

Τονίζει ότι από την πρώτη στιγμή ο συνδυασμός άφησε το θέμα εν λευκώ στα χέρια των αρμόδιων υπηρεσιών του Δήμου οι οποίες κλήθηκαν να αντιμετωπίσουν ένα απίστευτο παζλ χωροταξίας εκλογικών περιπτέρων δεκάδων κομμάτων και συνδυασμών ενόψει της τριπλής εκλογικής αναμέτρησης σε δημοτικό, περιφερειακό και ευρωπαϊκό επίπεδο.

«Έτσι κι αλλιώς η δική μας καμπάνια εστιάζεται σε κάθε γειτονιά της Αθήνας και εκεί βρισκόμαστε και θα βρεθούμε καθημερινά. Με τα εκλογικά περίπτερα στο κέντρο ασχολούνται όσοι δεν έχουν καταλάβει τίποτα για το τι επιθυμούμε εμείς οι Αθηναίοι: να νοιαστεί επιτέλους κάποιος για όλες τις γειτονιές αυτής της πόλης» σημειώνει.

Μάλιστα, εκφράζει την ανησυχία του για το γεγονός «ότι βρέθηκαν κάποιοι στη Ν.Δ. που πίστεψαν ότι αυτό το θέμα είναι αρκούντως σοβαρό που να δικαιολογεί δελτίο Τύπου…».

«Κοιτάξτε το παιδιά» τους παροτρύνει και καταλήγει με το υστερόγραφο «παιδιά, η σωστή ημερομηνία για καταδίκη πραξικοπήματος με Δελτίο Τύπου είναι η 21η Απριλίου».

Προηγήθηκε ανακοίνωση της ΝΔ που ανέφερε μεταξύ άλλων ότι «ο δήμαρχος Αθηναίων Γιώργος Καμίνης, σε αγαστή συνεργασία με τον ΣΥΡΙΖΑ και τον Παύλο Γερουλάνο, προχώρησε σήμερα σε ένα πρωτοφανές χωροταξικό πραξικόπημα ενόψει των εκλογών».

Θέμα:
Δημοτικές και περιφερειακές εκλογές 2019 (176)

Σχετικά:

ΝΔ κατά Καμίνη: Πρωτοφανές χωροταξικό πραξικόπημα σε συνεργασία με τον ΣΥΡΙΖΑ
Tags:
προεκλογικά περίπτερα, αυτοδιοικητικές εκλογές, αυτοδιοικητικές εκλογές 2019, δήμος Αθηναίων, Νέα Δημοκρατία, Παύλος Γερουλάνος, Σύνταγμα
ΠΡΟΤΥΠΑ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑΣΣΥΖΗΤΗΣΗ
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ ΜΕΣΩ SPUTNIKΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ ΜΕΣΩ FACEBOOK