ΕΛΛΑΔΑ
Λήψη σύντομου url
0 0 0
Βρείτε μας

«Η ΝΔ δεν είχε λέξη να πει για την απόφαση - σταθμό να αποκλείσει τη νεοναζιστική Χρυσή Αυγή από την κατανομή προεκλογικών χώρων προβολής. Επίσης αποσιωπά προκλητικά το γεγονός ότι τα μέλη της δημοτικής της παράταξης προτίμησαν να κρυφτούν, βγαίνοντας από την αίθουσα, κατά τη σχετική ονομαστική ψηφοφορία».

«Μαθήματα σεβασμού στην αναλογικότητα και την ισότητα, που με ευλάβεια ακολουθεί ο δήμος Αθηναίων τα τελευταία οκτώ χρόνια», πρέπει να παρακολουθήσει η ΝΔ, τονίζει ο δήμαρχος Αθηναίων, Γιώργος Καμίνης, στην απάντηση του για το ζήτημα των προεκλογικών περιπτέρων στο Σύνταγμα.

Ακόμη επισημαίνει ότι «η ΝΔ δεν είχε λέξη να πει για την απόφαση — σταθμό του Δημοτικού Συμβουλίου της Αθήνας να αποκλείσει τη νεοναζιστική Χρυσή Αυγή από την κατανομή προεκλογικών χώρων προβολής. Επίσης αποσιωπά προκλητικά το γεγονός ότι τα μέλη της δημοτικής της παράταξης προτίμησαν να κρυφτούν, βγαίνοντας από την αίθουσα, κατά τη σχετική ονομαστική ψηφοφορία».

Απαντώντας στον ισχυρισμό της ΝΔ ότι συμπλέει με το ΣΥΡΙΖΑ, τονίζει ότι την κατανομή των χώρων κατήγγειλε και το κυβερνών κόμμα.

Προηγήθηκε ανακοίνωση της ΝΔ που ανέφερε μεταξύ άλλων ότι «ο δήμαρχος Αθηναίων Γιώργος Καμίνης, σε αγαστή συνεργασία με τον ΣΥΡΙΖΑ και τον Παύλο Γερουλάνο, προχώρησε σήμερα σε ένα πρωτοφανές χωροταξικό πραξικόπημα ενόψει των εκλογών».

Σχετικά:

Γερουλάνος προς ΝΔ: Τσάι και συμπάθεια στο γεμάτο τεστοστερόνη γραφείο Τύπου
ΝΔ κατά Καμίνη: Πρωτοφανές χωροταξικό πραξικόπημα σε συνεργασία με τον ΣΥΡΙΖΑ
Tags:
προεκλογικά περίπτερα, ευρωεκλογές 2019, αυτοδιοικητικές εκλογές, αυτοδιοικητικές εκλογές 2019, ευρωεκλογές, δήμος Αθηναίων, Νέα Δημοκρατία, Γιώργος Καμίνης
ΠΡΟΤΥΠΑ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑΣΣΥΖΗΤΗΣΗ
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ ΜΕΣΩ SPUTNIKΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ ΜΕΣΩ FACEBOOK