05:13 11 ΙΟΥΛΙΟY 2020
ΕΛΛΑΔΑ
Λήψη σύντομου url
0 0 0
Βρείτε μας

Την ικανοποίησή του από την απόφαση της δικαιοσύνης να αφεθεί ελεύθερος υπό όρους αλλά και την εμπιστοσύνη του σε αυτή εξέφρασε ο γνωστός ποινικολόγος, Αλέξανδρος Λυκουρέζος,

«Κακώς συνδέθηκε το όνομά μου με αυτή την ιστορία», ανέφερε ο γνωστός δικηγόρος Αλέξανδρος Λυκουρέζος σε μια από τις πρώτες δηλώσεις του λίγο μετά την απόφαση του ανακριτή να αφεθεί ελεύθερος και αναφερόμενος στην υπόθεση της «μαφίας των φυλακών».

Ο κ. Λυκουρέζος μιλώντας το πρωί της Μεγάλης Τρίτης στον ΣΚΑΪ, ξεκαθάρισε πως η συγκεκριμένη υπόθεση δεν τον αφορά και εξέφρασε την ικανοποίηση του για την εξέλιξη των πραγμάτων.

«Νιωθω ικανοποίηση που σε αυτό το στάδιο ξεπεράστηκαν τα εμπόδια», ανέφερε και συμπλήρωσε: «έχω απόλυτη εμπιστοσύνη στους κριτές μου και θα αποδειχθεί σύντομα».

Ο κ. Λυκουρέζος μάλιστα εξέφρασε την άποψη ότι κάποιοι επιχείρησαν να δώσουν «πολιτική χροιά στην υπόθεση».

Έκανε ακόμη γνωστό πως ένα υπάρχουν ονόματα που τον ενέπλεξαν στην υπόθεση θα τα πει.

«Αυτή τη στιγμή με ενδιαφέρει η δικηγορία, θα επιστρέψω στη μάχιμη δικηγορία.Είχα μεγάλο κύμα υποστήριξης συμπαράστασης κάτι που με συγκίνησε και με ευχαρίστησε» ανέφερε ο κ. Λυκουρέζος σχολιάζοντας το πως θα συνεχίσει αφότου αφέθηκε ελεύθερος.

Τέλος, κληθείς να σχολιάσει τη στάση που τήρησε η Κατερίνα Παπακώστα μετά τις δηλώσεις της ως προς το πρόσωπό του ο κ. Λυκουρέζος απάντησε ότι «η αναδίπλωση ήταν ατυχέστατη» και έκανε λόγο για «βάναυση» παραβίαση του νόμου που απαγορεύει την έκφραση απόψεων για εκκρεμείς ποινικές υποθέσεις από κρατικούς φορείς.

Χθες τόσο ο Αλέξανδρος Λυκουρέζος όσο και ο δικηγόρος Θεόδωρος Παναγόπουλος αφέθηκαν ελεύθεροι μετά την ολοκλήρωση της απολογίας τους ενώπιον του ανακριτή.

Στον κ. Λυκουρέζο οι δικαστικές αρχές όρισαν χρηματική εγγύηση 50.000 ευρώ, αλλά και τους περιοριστικούς όρους της απαγόρευσης εξόδου από τη χώρα και της τακτικής εμφάνισης στο Αστυνομικό Τμήμα.

Ταυτόχρονα στον κ. Παναγόπουλο, οι αρχές επέβαλαν τον περιοριστικό όρο της απαγόρευσης εξόδου από τη χώρα.

Σχετικά:

Ελεύθεροι με περιοριστικούς όρους οι Λυκουρέζος και Παναγόπουλος
Λυκουρέζος: Αδιανόητη η δίωξη σε βάρος μου
Στον ανακριτή Λυκουρέζος και Παναγόπουλος - Μαραθώνιες αναμένονται οι απολογίες
Συνελήφθη ο Αλέξανδρος Λυκουρέζος
Tags:
μαφία των φυλακών, Αλέξανδρος Λυκουρέζος
ΠΡΟΤΥΠΑ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑΣΣΥΖΗΤΗΣΗ
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ ΜΕΣΩ SPUTNIKΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ ΜΕΣΩ FACEBOOK