03:31 26 ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟY 2020
ΕΛΛΑΔΑ
Λήψη σύντομου url
0 0 0
Βρείτε μας

Θλίψη στο δημοσιογραφικό κόσμο, καθώς έφυγε από τη ζωή σε ηλικία 81 ετών, ο παλαίμαχος δημοσιογράφος, Σπύρος Ζερβός. Η κηδεία του θα γίνει αύριο το πρωί,στο Νεκροταφείο της Νέας Σμύρνης.

Τον θάνατο του παλαίμαχου δημοσιογράφου Σπύρου Ζερβού, ανακοίνωσε το Διοικητικό Συμβούλιο της ΕΣΗΕΑ. Έφυγε από τη ζωή χθες, σε ηλικία 81 ετών.

Η κηδεία του δημοσιογράφου, θα γίνει αύριο, Μεγάλη Πέμπτη, 25 Απριλίου, στις 11.00 το πρωί, στο Νεκροταφείο της Νέας Σμύρνης.

«Εργάστηκε σκληρά και εποικοδομητικά αποκτώντας το σεβασμό και την εκτίμηση των συναδέλφων του. Σοβαρός, ευγενικός, αξιοπρεπής αφήνει τις καλύτερες εντυπώσεις σε όλους τους συναδέλφους που συνεργάστηκαν μαζί του», αναφέρει στην ανακοίνωσή της η ΕΣΗΕΑ και εκφράζει τα συλλυπητήριά της στους οικείους του δημοσιογράφου.

Ποιός ήταν ο Σπύρος Ζερβός

Ο Σπύρος Ζερβός γεννήθηκε στη Φλώρινα το 1938. Τη δημοσιογραφική του σταδιοδρομία ξεκίνησε από την εφημερίδα «Εθνικός Κήρυξ» το 1958. Από το 1965 έως το 1975 εργάστηκε στις εφημερίδες «Ανένδοτος», «Ημέρα», «Απογευματινή» και «Νέα Πολιτεία» ως εσωτερικός συντάκτης, ενώ στη συνέχεια εργάστηκε στη «Βραδυνή» έως το 1989.

Διετέλεσε, επίσης, υπεύθυνος του τμήματος αρχείου και υπεύθυνος εκδόσεων της Γενικής Γραμματείας Τύπου και Πληροφοριών καθώς και Διευθυντής του γραφείου Τύπου του Υπουργείου Μεταφορών (1989-1991) και της Γραμματείας Λαϊκής Επιμόρφωσης (1991-1993). Τέλος, υπήρξε συνεργάτης σε περιοδικά αλλά και σε διάφορες εκδόσεις μεταξύ των οποίων το τετράτομο έργο: «Ο Εθνάρχης Καραμανλής», επανέκδοση εγκυκλοπαίδειας κ.α.

Tags:
δημοσιογράφος, θάνατος, ΕΣΗΕΑ
ΠΡΟΤΥΠΑ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑΣΣΥΖΗΤΗΣΗ
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ ΜΕΣΩ SPUTNIKΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ ΜΕΣΩ FACEBOOK