ΕΛΛΑΔΑ
Λήψη σύντομου url
0 0 0
Βρείτε μας

Ο Αύγουστος Κορτώ αποκάλυψε ότι πριν από έναν χρόνο επιχείρησε να δώσει τέλος στη ζωή του. Ωστόσο, ο Θανάσης Χειμωνάς σχολίασε με αιχμηρό τρόπο την ανάρτηση του γνωστού συγγραφέα.

Με αιχμηρό τρόπο σχολίασε ο Θανάσης Χειμωνάς την ανάρτηση του Αύγουστου Κορτώ, ο οποίος αποκάλυψε ότι πριν από έναν χρόνο αποπειράθηκε να αυτοκτονήσει, έπειτα από πολύμηνη «μάχη» με την κατάθλιψη.

«Αγαπητοί φίλοι. Πριν λίγο έκανα απόπειρα αυτοκτονίας επειδή ήμουν χάλια κι έτσι. Θα ποστάρω σχετική φωτό στις 26 Μαΐου για να με ψηφίσετε στις εκλογές. Σας μερσώ» ανέγραψε στο Facebook ο υποψήφιος ευρωβουλευτής του Ποταμιού.

Λίγο αργότερα, και έπειτα από σειρά αντιδράσεων στα social media, ο κ. Χειμωνάς προχώρησε σε νέα ανάρτηση.

«Το θέμα αυτό (σ.σ. αυτοκτονία) λοιπόν είναι εξαιρετικά σοβαρό και η εκμετάλλευσή του για συλλογή λάικς και θλιμμένων ιμότικον, συνοδεία πάντα με τοποθέτηση προϊόντος είναι χυδαία. Ακόμα περισσότερο η (ετεροχρονισμένη) διαφήμιση μιας απόπειρας (;) αυτοκτονίας στο Facebook είναι και επικίνδυνη» επεσήμανε, μεταξύ άλλων.

Και συμπλήρωσε: «Αν θέλετε το καταλαβαίνετε αυτό. Αλλιώς μπορείτε να κατασκευάσετε ξανά την εικόνα του κ@λόπαιδου του Χειμωνά που κοροϊδεύει (sic) τους αυτόχειρες. Στην τελική βρίστε με όσο θέλετε. Δεν θα είναι η πρώτη φορά. Στα μεζέα μου»

Υπενθυμίζεται ότι ο κ. Κορτώ αποκάλυψε ότι για αρκετό διάστημα έπασχε από κατάθλιψη, με αποτέλεσμα να φθάσει στο σημείο να αποπειραθεί να δώσει τέλος στη ζωή τους.

Σχετικά:

Αυτοκτονία ο θάνατος του Μάικ Θαλασσίτη
Ο άνδρας που έσωσε 160 ανθρώπους από την αυτοκτονία
Tags:
υποψήφιος, ευρωβουλευτής, συγγραφέας, αυτοκτονία, Facebook, Ποτάμι, Αύγουστος Κορτώ, Θανάσης Χειμωνάς
ΠΡΟΤΥΠΑ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑΣΣΥΖΗΤΗΣΗ
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ ΜΕΣΩ SPUTNIKΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ ΜΕΣΩ FACEBOOK