13:28 10 ΑΥΓΟΥΣΤΟY 2020
ΕΛΛΑΔΑ
Λήψη σύντομου url
0 10
Βρείτε μας

Μικρότερες συντάξεις του αναμενομένου έλαβε μερίδα συνταξιούχων σήμερα Μεγάλη Τετάρτη, με τον ΕΦΚΑ να διευκρινίζει σε ανακοίνωσή του πως παρουσιάστηκε τεχνικό πρόβλημα στο αρχείο πληρωμών.

Σε τεχνικό λάθος αποδίδει ο ΕΦΚΑ το γεγονός πως μερίδα συνταξιούχων είδαν στους λογαριασμούς τους να μπαίνει μειωμένη η σύνταξη του Μαΐου.

Σύμφωνα με τον ΕΦΚΑ, η σύνταξη παρουσιάστηκε μειωμένη σε μικρή μερίδα συνταξιούχων, ενώ το υπόλοιπο ποσό θα πιστωθεί αύριο Μεγάλη Πέμπτη.

Υπενθυμίζεται ότι λόγω του Πάσχα, σήμερα Μεγάλη Τετάρτη έγιναν οι πληρωμές των συντάξεων και σειράς προνοιακών επιδομάτων.

Πιο συγκεκριμένα, καταβλήθηκαν οι συντάξεις Μαΐου του Δημοσίου, του ΙΚΑ και του ΝΑΤ, οι συντάξεις των υπόλοιπων ταμείων του υπουργείου Εργασίας και οι προσωρινές συντάξεις Ενόπλων Δυνάμεων, Σωμάτων Ασφαλείας και Πυροσβεστικού Σώματος.

Επίσης, πληρώθηκαν το επίδομα στέγασης, το Κοινωνικό Εισόδημα Αλληλεγγύης (ΚΕΑ), οι συντάξεις και τα επιδόματα μηνός Μαΐου σε δικαιούχους ανασφάλιστους υπερήλικες, τα προνοιακά επιδόματα στεγαστικής συνδρομής και ομογενών που χορηγούνταν από τους ΟΤΑ έως και το 2018 για τους μήνες Μάρτιο — Απρίλιο.

Επιπλέον, έγινε η εμβόλιμη πληρωμή ποσών Επιδόματος Παιδιού.

Σχετικά:

Σήμερα οι πληρωμές συντάξεων και προνοιακών επιδομάτων
Tags:
επίδομα παιδιού, σύνταξη, Κοινωνικό Εισόδημα Αλληλεγγύης, Συντάξεις, ΕΦΚΑ, Ελλάδα
ΠΡΟΤΥΠΑ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑΣΣΥΖΗΤΗΣΗ
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ ΜΕΣΩ SPUTNIKΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ ΜΕΣΩ FACEBOOK