ΕΛΛΑΔΑ
Λήψη σύντομου url
0 0 0
Βρείτε μας

Το Netflix διαθέτει, εκτός των άλλων, παραγωγές και για το Πάσχα. Δείτε πέντε επιλογές σειρών, ταινιών και ντοκιμαντέρ, στο πνεύμα των ημερών που προσφέρει η διαδικτυακή πλατφόρμα.

Το Netflix είναι γνωστό για τις τηλεοπτικές σειρές και τις ταινίες που προσφέρει, με πρωτότυπες και όχι μόνο παραγωγές. Οι μέρες και οι αργίες του Πάσχα αποτελούν ιδανική ευκαιρία για πλήρη αξιοποίηση της διαδικτυακής πλατφόρμας.

Πέραν των αγαπημένων και κλασικών πασχαλινών προγραμμάτων στα δημόσια κανάλια, όπως είναι «Ο Ιησούς από τη Ναζαρέτ», το Netflix διαθέτει, επίσης, παραγωγές που ταιριάζουν στο πνεύμα των ημερών.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Οι 15 κλασικές ταινίες που αξίζει να δεις στο Netflix

Ακολουθούν πέντε τηλεοπτικά προγράμματα για τις ημέρες του Πάσχα που είναι διαθέσιμα στο Netflix με ελληνικούς υπότιτλους:

The Story of God with Morgan Freeman ή Η Ιστορία του Θεού με τον Morgan Freeman (2016)

Ο γνωστός ηθοποιός Μόργκαν Φρίμαν αναλαμβάνει να «ξεναγήσει» το κοινό στον κόσμο των θρησκειών, αναζητώντας απαντήσεις σε μεγάλα ερωτήματα για τη ζωή. Η σειρά ντοκιμαντέρ χωρίζεται σε δύο κύκλους, όπου στον πρώτο τίθενται θέματα όπως η μετενσάρκωση, οι ρίζες και η εξέλιξη της πίστης, τα θαύματα και το κακό, ενώ στον δεύτερο, ζητήματα όπως η πίστη στον Παράδεισο και την Κόλαση και το εάν μπορούν να υπάρξουν αποδείξεις για την ύπαρξη του Θεού.

Jesus Code ή Ο Κώδικας του Ιησού (2015)

Το συγκεκριμένο ντοκιμαντέρ έξι επεισοδίων εξετάζει ισάριθμα κειμήλια προκειμένου να ανασυνθέσει από ιστορική πλευρά τον Ιησού και τον κόσμο που έζησε. Η Σινδόνη του Τορίνο, τα λείψανα του Ιωάννη του Βαπτιστή, ο Τίμιος Σταυρός, καθώς και Ιούδας, Μαγδαληνή και ο Ιάκωβος τίθενται σε ακαδημαϊκή και επιστημονική εξέταση για την καλύτερη κατανόηση του Ιησού.

Come Sunday ή Όταν Έρθει η Κυριακή (2018)

Ο Τζόσουα Μάρστον αφηγείται την αληθινή ιστορία του ευαγγελιστή πάστορα Κάρλτον Πίρσον (Τσούετελ Ετζιοφόρ) που τέθηκε εκτός της Εκκλησίας του όταν άρχισε να κηρύττει ότι δεν υπάρχει Κόλαση. Η δραματική ταινία αποτελεί διασκευή της ιστορίας που πρωτακούστηκε σε γνωστή ραδιοφωνική εκπομπή.

A.D. Kingdom and Empire ή μ.Χ. Το Βασίλειο και η Αυτοκρατορία (2015)

Η μίνι σειρά βασίζεται στη Βίβλο, αποτελώντας τη συνέχεια της επίσης μίνι σειράς του 2013 «Η Βίβλος». Ο θεατής παρακολουθεί τα γεγονότα που ακολουθούν με τη σταύρωση και την Ανάσταση του Ιησού, οπότε και οι Απόστολοι αφοσιώνονται στη διάδοση των μηνυμάτων του, θέτοντας σε κίνδυνο την ελευθερία και τη ζωή τους.

Tierra de María: Mary's Land ή Η Γη της Παναγίας (2013)

Ένας δικηγόρος που ενεργεί ως «συνήγορος του διαβόλου» αναλαμβάνει μια νέα αποστολή: να ερευνήσει αυτούς που πιστεύουν στον επουράνιο κόσμο. Είναι, άραγε, ψεύτες; Εάν ο δικηγόρος ανακαλύψει ότι η πίστη τους είναι ένα ψέμα, οι ζωές των ανθρώπων θα παραμείνουν ίδιες. Τι θα συμβεί, όμως, εάν δεν είναι απλά φανταστικές ιστορίες; Το συγκινητικό ισπανικό φιλμ σκηνοθέτησε ο Χουάν Μανουέλ Κοτέλο.

Σχετικά:

Οι 10 πρωτότυπες σειρές του Netflix που «αξίζουν τον χρόνο σας»
Tags:
σειρά, Πάσχα, Πρόγραμμα, ταινίες, τηλεοπτική σειρά, ντοκιμαντέρ, Netflix, Ελλάδα
ΠΡΟΤΥΠΑ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑΣΣΥΖΗΤΗΣΗ
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ ΜΕΣΩ SPUTNIKΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ ΜΕΣΩ FACEBOOK