18:13 09 ΔΕΚΕΜΒΡΙΟY 2019
Κατάσβεση φωτιάς στο Βιολογικό του ΑΠΘ, Θεσσαλονίκη

Παραμένουν εκτός λειτουργίας αρκετές ηλεκτρονικές υπηρεσίες του ΑΠΘ

© Φωτογραφία : Konstantinos Tsakalidis / SOOC
ΕΛΛΑΔΑ
Λήψη σύντομου url
0 0 0
Βρείτε μας

Εκτός λειτουργίας παραμένουν ακόμη, μετά την πυρκαγιά στο υπόγειο του κτιρίου της Βιολογίας, αρκετές ηλεκτρονικές υπηρεσίες του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης.

Σε εξέλιξη βρίσκονται ακόμη οι εργασίες αποκατάστασης της λειτουργίας των ηλεκτρονικών υπηρεσιών του ΑΠΘ.

Τα προβλήματα στις συγκεκριμένες υπηρεσίες προέκυψαν μετά από πυρκαγιά που ξέσπασε τη Μεγάλη Πέμπτη στο υπόγειο του κτιρίου Βιολογίας, όπου στεγάζεται μέρος των υποδομών του Κέντρου Επικοινωνίας.

Παρά την άμεση κινητοποίηση των αρμόδιων φορέων του Πανεπιστημίου εκτός λειτουργίας βρίσκονται ακόμα αρκετές ηλεκτρονικές υπηρεσίες.

Από την Βιβλιοθήκη — Κέντρο Πληροφόρησης του ΑΠΘ, ανακοινώθηκε σήμερα ότι είναι κλειστές όλες οι υπηρεσίες της βιβλιοθήκης (ιστοσελίδα, ψηφιοθήκη, ΙΚΕΕ, ηλεκτρονικά μαθήματα κτλ) και του HEAL-link. Επίσης δεν πραγματοποιούνται δανεισμοί και επιστροφές βιβλίων.

Οι προσπάθειες, σύμφωνα με το ΑΠΕ-ΜΠΕ, επικεντρώνονται στην αποκατάσταση της βλάβης στον υποσταθμό της ΔΕΗ στο κτίριο Βιολογίας.

Να σημειωθεί πως σήμερα και αύριο θα παραμείνουν κλειστά τα κτίρια Βιολογίας, Παλαιάς και Νέας Φυσικομαθηματικής (γυάλινο), Χημείας (παλαιό και νέο), καθώς και της Σχολής Γεωπονίας, Δασολογίας και Φυσικού Περιβάλλοντος στην κεντρική πανεπιστημιούπολη. Παράλληλα, δεν δε λειτουργούν σήμερα και αύριο οι γραμματείες των Τμημάτων της Σχολής Θετικών Επιστημών, της Σχολής Γεωπονίας και του Τμήματος Φαρμακευτικής.

Η ηλεκτροδότηση κρίσιμου εξοπλισμού θα συνεχιστεί με γεννήτριες.

Σχετικά:

Εκτός λειτουργίας οι ηλεκτρονικές υπηρεσίες του ΑΠΘ λόγω της πυρκαγιάς
Tags:
ιστότοπος, προβλήματα, Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο Θεσσαλονίκης ΑΠΘ, Θεσσαλονίκη
ΠΡΟΤΥΠΑ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑΣΣΥΖΗΤΗΣΗ
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ ΜΕΣΩ FACEBOOKΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ ΜΕΣΩ SPUTNIK