22:45 23 ΑΥΓΟΥΣΤΟY 2019
Οι τρεις κριτές του MasterChef

Αποχώρησε από το MasterChef αλλά δέχτηκε πρόταση συνεργασίας στον αέρα (Βίντεο)

© Φωτογραφία: Youtube/MasterChef Greece
ΕΛΛΑΔΑ
Λήψη σύντομου url
0 10

Η Ασημίνα κατάφερε να πάρει ασυλία κι έτσι ο Παντελής με την Ιωάννα διαγωνίστηκαν για τη θέση τους στο παιχνίδι. Ένα πιάτο αντιγραφής από τον guest σεφ Βασίλη Μουρατίδη, ήταν εκείνο που καθόρισε το αποτέλεσμα.

Ο Παντελής Βούρος συγκέντρωσε 29 βαθμούς, ενώ η Ιωάννα Μπουρλόκα 28 βαθμούς και ως εκ τούτου αποχώρησε από το παιχνίδι.

Η Ιωάννα Μπουρλόκα  έκανε ένα πάρα πολύ καλό πιάτο και όλα κρίθηκαν στις λεπτομέρειες σε αυτή τη φάση του τηλεοπτικού διαγωνισμού μαγειρικής. Ο Παντελής αγκάλιασε τη συμπαίκτριά του και επέστρεψε στο σπίτι, ενώ εκείνη με τη σειρά της του είπε να χαιρετίσει τα υπόλοιπα παιδιά.

 

 

Ο Πάνος Ιωαννίδης είπε στην Ιωάννα ότι είναι πολύ καλή μαγείρισσα, αν και δε χαίρεται καθόλου που ο διαγωνισμός μαγειρικής θα συνεχιστεί δίχως να έχει κάποιον παίκτη από την ομάδα του.

Μάλιστα, ο σεφ της εξομολογήθηκε, ότι ήταν εκείνος που της «στέρησε» την παραμονή της στο MasterChef, αφού έδωσε έναν βαθμό παραπάνω στο πιάτο του Παντελή.

Λίγο πριν του επιστρέψει την κονκάρδα της τής είπε ότι έχει κερδίσει τον σεβασμό του και της πρότεινε να συνεργαστούν στο μέλλον.

Μετά την ανακοίνωση του αποτελέσματος η Ασημίνα είπε με δάκρυα στα μάτια:

«Ήταν ένα παραμυθένιο ταξίδι. Θα συνειδητοποιήσω ότι τελείωσε όλο αυτό όταν θα ανοίξει η πόρτα θα φύγω και δε θα μπω ξανά στο MasterChef. Αυτή είναι η πιο δύσκολη στιγμή».

Ο Πάνος Ιωαννίδης ζήτησε να τη συνοδεύσει έως την έξοδο.

Tags:
MasterChef
ΠΡΟΤΥΠΑ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑΣΣΥΖΗΤΗΣΗ
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ ΜΕΣΩ FACEBOOKΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ ΜΕΣΩ SPUTNIK