09:50 06 ΑΥΓΟΥΣΤΟY 2020
ΕΛΛΑΔΑ
Λήψη σύντομου url
0 10
Βρείτε μας

Το Συντονιστικό Συμβούλιο Ρώσων Συμπατριωτών στην Ελλάδα διοργανώνει εορταστικές εκδηλώσεις για την «Ημέρα της Νίκης», στις 9 Μαΐου, υπό την αιγίδα της ρωσικής πρεσβείας και του Ρωσικού Πολιτιστικού και Επιστημονικού Κέντρου.

Εορταστικές εκδηλώσεις για την «Ημέρα της Νίκης», στις 9 Μαΐου, διοργανώνει το Συντονιστικό Συμβούλιο Ρώσων Συμπατριωτών στην Ελλάδα, υπό την αιγίδα της πρεσβείας της Ρωσίας στην Ελλάδα και του Ρωσικού Πολιτιστικού και Επιστημονικού Κέντρου στην Αθήνα.

Οι εορταστικές εκδηλώσεις για την 74η επέτειο της Ημέρας της Νίκης ξεκινούν στις 18:00 και ολοκληρώνονται στις 22:30 της 9ης Μαΐου.

Αναλυτικά το πρόγραμμα των εκδηλώσεων:

18:00 — 18:30: Κατάθεση στεφάνων στο Μνημείο του Σοβιετικού Στρατιωτική στην Καλλιθέα (Λεωφόρος Συγγρού και Φιλαρέτου)

18:30 — 19:00: «Ανοιχτό Μικρόφωνο» από το Συμβούλιο Ρωσικών Σχολείων της Ελλάδας, στον προαύλιο χώρο της Ρωσικής Εκκλησίας της Αγίας Τριάδος στην οδό Φιλελλήνων 21.

19:30 — 20:30: Εθνική δράση «Αθάνατο Τάγμα». Η συγκέντρωση ξεκινά στις 19:00 στον προαύλιο χώρο της Ρωσικής Εκκλησίας της Αγίας Τριάδος, ενώ προγραμματίζεται κατάθεση στεφάνων στο Μνημείο του Άγνωστου Στρατιώτη στις 19:45.

20:30 — 22:30: Εορταστική συναυλία στο Ζάππειο Μέγαρο.

Ανάρτηση για τις εκδηλώσεις έκανε και η ρωσική πρεσβεία στην Ελλάδα στο Facebook, σημειώνοντας ότι «πλησιάζει η Ημέρα της Νίκης κατά του Ναζισμού» και ενημερώνοντας για το πρόγραμμα της 9ης Μαΐου.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: «Ο πατέρας μου δεν έφερε το κεφάλι του Χίτλερ, αλλά έφερε την ελευθερία»

Tags:
εκδηλώσεις, Ημέρα Νίκης, Κόκκινος Στρατός, Ρωσικό Πολιτιστικό και Επιστημονικό Κέντρο, Πρεσβεία της Ρωσίας, Ρωσία, Αθήνα
ΠΡΟΤΥΠΑ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑΣΣΥΖΗΤΗΣΗ
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ ΜΕΣΩ SPUTNIKΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ ΜΕΣΩ FACEBOOK