04:25 25 ΝΟΕΜΒΡΙΟY 2020
ΕΛΛΑΔΑ
Λήψη σύντομου url
0 0 0
Βρείτε μας

To νέο διοικητικό συμβούλιο του Οργανισμού Αστικών Συγκοινωνιών Αθηνών (ΟΑΣΑ), ανακοίνωσε σήμερα Δευτέρα, η Ελληνική Εταιρεία Συμμετοχών και Περιουσίας .

Στην ανάληψη των καθηκόντων του προχωρά από σήμερα το νέο διοικητικό συμβούλιο που διόρισε η Ελληνική Εταιρεία Συμμετοχών και Περιουσίας (υπερταμείο).

Σύμφωνα με τη σχετική ανακοίνωση, αξιολογήθηκαν και επελέγησαν στελέχη με εμπειρία και γνώσεις όσον αφορά στον τομέα των μεταφορών, τα οποία διαθέτουν συλλογικά επαρκή και διαφοροποιημένη εμπειρία, προκειμένου να υλοποιήσουν τους στρατηγικούς στόχους του ΟΑΣΑ, ο οποίος είναι υπεύθυνος για το στρατηγικό και επιχειρησιακό σχεδιασμό, καθώς και το συντονισμό για την εκτέλεση του συγκοινωνιακού έργου από τα μέσα μαζικής μεταφοράς (επίγεια και υπόγεια) στην περιφέρεια Αττικής, αναγνωρίζοντας τη σημασία των αστικών δημόσιων μεταφορών στις ιδιαίτερες συνθήκες της πρωτεύουσας και της ευρύτερης περιοχής της.

Σύμφωνα με τα παραπάνω ο Ιωάννης Σκουμπούρης,διορίστηκε νέος πρόεδρος του διοικητικού συμβουλίου και ο Νικόλαος Αθανασόπουλος, διευθύνων σύμβουλος, εκτελεστικό μέλος.

Οι 'Αγγελος Αμδίτης, Νικόλαος Καλατζής, Βασιλική Κεφαλά διορίστηκαν μη εκτελεστικά μέλη.

Το διοικητικό συμβούλιο συμπληρώνεται με τον εκπρόσωπο των εργαζομένων (μη εκτελεστικό μέλος), καθώς και με τη Βασιλική Δημητρακοπούλου (μη εκτελεστικό μέλος), η οποία προτάθηκε προς εκλογή από τον υπουργό Οικονομικών.

Tags:
μέλη, μεταφορές, Διοικητικό Συμβούλιο, λεωφορεία, ΟΑΣΑ
ΠΡΟΤΥΠΑ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑΣΣΥΖΗΤΗΣΗ
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ ΜΕΣΩ SPUTNIKΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ ΜΕΣΩ FACEBOOK