04:19 14 ΔΕΚΕΜΒΡΙΟY 2019
H Όλγα Γεροβασίλη

Τμήμα Πλωτής αστυνόμευσης στον Έβρο εξήγγειλε η Όλγα Γεροβασίλη

© Φωτογραφία : George Vitsaras / SOOC
ΕΛΛΑΔΑ
Λήψη σύντομου url
0 0 0
Βρείτε μας

Επισκέφθηκε σήμερα την περιοχή για τον σκοπό αυτό, συνοδευόμενη απο τον Αρχηγό της ΕΛ.ΑΣ, αντιστράτηγο Αριστείδη Ανδρικόπουλο και την γενική επιθεωρήτρια αστυνομίας Αλλοδαπών και Προστασίας Συνόρων, αντιστράτηγο Ζαχαρούλα Τσιριγώτη.

Στη δημιουργία τμήματος Πλωτής Αστυνόμευσης στον Έβρο και διεύθυνσης Αλλοδαπών με έδρα την γενική περιφερειακή διεύθυνση αστυνομίας Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης στην Κομοτηνή, εξήγγειλε η υπουργός Προστασίας του Πολίτη Όλγα Γεροβασίλη.

Όπως ανέφερε σύμφωνα με το ΑΜΠΕ, στους άμεσους στόχους είναι και η ταυτόχρονη ενίσχυση των τμημάτων Συνοριακής Φύλαξης με προσωπικό και σύγχρονο εξοπλισμό.

Η κ. Γεροβασίλη επισκέφθηκε σήμερα την περιοχή για τον σκοπό αυτό, συνοδευόμενη απο τον Αρχηγό της ΕΛ.ΑΣ, αντιστράτηγο Αριστείδη Ανδρικόπουλο και την γενική επιθεωρήτρια αστυνομίας Αλλοδαπών και Προστασίας Συνόρων, αντιστράτηγο Ζαχαρούλα Τσιριγώτη.

Ζήτησε απ' τους αρμόδιους αξιωματικούς να υποβάλουν προτάσεις για την αναβάθμιση και αναδιοργάνωση της Αστυνομίας, για ό,τι αφορά στην αποτελεσματικότερη και πιο οργανωμένη διαχείριση των μεταναστευτικών ροών.

Tags:
σύνορα, μεταναστευτικό, Ελληνική Αστυνομία, Όλγα Γεροβασίλη, Έβρος
ΠΡΟΤΥΠΑ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑΣΣΥΖΗΤΗΣΗ
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ ΜΕΣΩ FACEBOOKΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ ΜΕΣΩ SPUTNIK