20:41 18 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟY 2020
ΕΛΛΑΔΑ
Λήψη σύντομου url
0 01
Βρείτε μας

Ο καταδικασθείς για συμμετοχή στην τρομοκρατική οργάνωση «17 Νοέμβρη», πραγματοποιεί απεργία πείνας, αντιδρώντας στην απόρριψη του αιτήματος χορήγησης άδειας εξόδου από τις αγροτικές φυλακές της Κασσαβέτειας.

Στο νοσοκομείο του Βόλου διακομίστηκε το βράδυ της Δευτέρας ο Δημήτρης Κουφοντίνας, ο οποίος πραγματοποιεί απεργία πείνας, μετά το «όχι» των δικαστικών αρχών στη χορήγηση άδειας εξόδου από τις αγροτικές φυλακές.

Σύμφωνα με το «ert.gr», ο καταδικασθείς για συμμετοχή στην τρομοκρατική οργάνωση «17 Νοέμβρη», ένιωσε έντονη αδιαθεσία, με αποτέλεσμα να κριθεί αναγκαία η μεταφορά του στο τμήμα Επειγόντων Περιστατικών του θεσσαλικού νοσοκομείου.

Αξίζει να σημειωθεί ότι ο κ. Κουφοντίνας πραγματοποιεί απεργία πείνας από τα τέλη της προηγούμενης εβδομάδας, απαιτώντας τη χορήγηση νέας άδειας εξόδου από τις φυλακές Κασσαβέτειας.

Η διακομιδή του κρατουμένου πραγματοποιήθηκε συνοδεία ισχυρής αστυνομικής δύναμης, με τις νοσοκομειακές αρχές να κρίνουν απαραίτητη την παραμονή του στο νοσοκομείο.

Στο μεταξύ, τα μέτρα ασφαλείας στο δικαστικό μέγαρο του Βόλου παραμένουν δρακόντεια, εν όψει της νέας συνεδρίασης των αρμόδιων δικαστικών αρχών επί του αιτήματος του κ. Κουφοντίνα, αλλά και στον απόηχο των πρόσφατων δηλώσεων γνωστού στελέχους του «Ρουβίκωνας», οι οποίες προκάλεσαν τη μήνη της Ένωσης Δικαστών και Εισαγγελέων.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣΗ: Οργισμένη απάντηση Δικαστικών — Εισαγγελέων στον Ρουβίκωνα

Σχετικά:

Διαδήλωση στον Βόλο για να δοθεί άδεια στον Κουφοντίνα
FT: Οι βόλτες του Κουφοντίνα ξυπνούν φόβους τρομοκρατίας πριν τις ελληνικές εκλογές
Το σκεπτικό της απόφασης για Κουφοντίνα: Κίνδυνος να τελέσει νέα εγκλήματα
Απορρίφθηκε το νέο αίτημα Κουφοντίνα για άδεια
«Όχι» από εισαγγελέα σε άδεια Κουφοντίνα - Η απόφαση στο Δικαστικό Συμβούλιο
Tags:
απεργία πείνας, Δικαιοσύνη, τρομοκρατία, τρομοκρατική οργάνωση, νοσοκομείο, 17 Νοέμβρη, Δημήτρης Κουφοντίνας, Βόλος
ΠΡΟΤΥΠΑ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑΣΣΥΖΗΤΗΣΗ
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ ΜΕΣΩ SPUTNIKΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ ΜΕΣΩ FACEBOOK