03:31 21 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟY 2019
Περιπολικό της αστυνομίας

Συνελήφθη 52χρονη που χρώσταγε 4,6 εκατ. ευρώ στο Δημόσιο

CC0 / diegoparra
ΕΛΛΑΔΑ
Λήψη σύντομου url
0 0 0
Βρείτε μας

Μια γυναίκα 52 ετών που όπως αποδείχθηκε όφειλε εκατομμύρια ευρώ στο Δημόσιο και βρισκόταν στη λίστα της ΑΑΔΕ συνέλαβαν οι αστυνομικές αρχές της Θεσσαλονίκης.

Μια 52χρονη που χρώσταγε πάρα πολλά εκατομμύρια ευρώ στο δημόσιο συνέλαβαν αστυνομικοί του Τμήματος Αναζητήσεων της Ασφάλειας Θεσσαλονίκης, σε εκτέλεση σωρείας διωκτικών εγγράφων, που εκκρεμούσαν εις βάρος της.

Σύμφωνα με τον κατάλογο της ΑΑΔΕ, που επικαλείται το ΑΠΕ-ΜΠΕ, το συνολικό ύψος των ληξιπρόθεσμων χρεών που καταλογίστηκαν εις βάρος της ανέρχονται σε 4,6 εκατ. ευρώ.

Τα εκκρεμή διωκτικά έγγραφα αφορούν συνολικά 16 αποφάσεις των πλημμελειοδικείων Κοζάνης, Γρεβενών, Χαλκιδικής και Αθηνών, με τις οποίες η γυναίκα καταδικάστηκε σε στερητικές ποινές ελευθερίας 48 ετών (και συνολική χρηματική ποινή 23.000 ευρώ) για τα αδικήματα της μη καταβολής οφειλών προς το Δημόσιο, της έκδοσης ακάλυπτων επιταγών, της έκδοσης και αποδοχής εικονικών φορολογικών στοιχείων, όπως επίσης της φοροδιαφυγής, πράξεις που φαίνεται να τελέστηκαν την περίοδο 2004-2018.

Η 52χρονη η οποία οδηγείται σε εισαγγελέα εκτέλεσης ποινών, φέρεται ως πρώην διαχειρίστρια διάφορων εταιριών αλλά και ιδιοκτήτρια δικής της επιχείρησης. 

Tags:
αστυνομία, σύλληψη, Δημόσιο, οφειλή, ΑΑΔΕ, Θεσσαλονίκη
ΠΡΟΤΥΠΑ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑΣΣΥΖΗΤΗΣΗ
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ ΜΕΣΩ FACEBOOKΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ ΜΕΣΩ SPUTNIK